Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

House of Z

Documentaire, 2016, 87 minuten
House of Z
Deze documentaire, met archiefbeelden en exclusieve interviews, gaat over de opkomst, ondergang en comeback van de charismatische modeontwerper Zac Posen.

House of Z op Moviemeter

Deze documentaire, met archiefbeelden en exclusieve interviews, gaat over de opkomst, ondergang en comeback van de charismatische modeontwerper Zac Posen. Op 21-jarige leeftijd kende hij een gigantisch succes maar zijn merk viel enkele jaren later uit de mode. Het werd voor hem een hele uitdaging om zijn bedrijf en zijn reputatie herop te bouwen. De film is zowel een portret van een kunstenaar als een blik achter het glamoureuze gordijn van een van de meest vooraanstaande merken ter wereld, en onthult de ijle dans tussen kunst en handel die elke beweging illustreert.

House of Z op IMDB

A feature documentary on the life and career of designer Zac Posen.

Director:

Acteurs in House of Z

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals House of Z

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

After the Raves
De succesvolle dj Tommie Sunshine vertelt unieke, inspirerende verhalen uit de controversiële wereld van de elektronische dancemuziek (EDM).
The Art Of...
Van kaas maken en ma­quil­la­ge tot bierbrouwen en boten ontwerpen, deze maestro's zoeken de grenzen van hun ambacht op en brengen passie tot leven in hun kunst.
The Road Trick
Illusionist Adam Trent gebruikt magie om culturen te verbinden terwijl hij door Europa trekt, contact maakt met de lokale bevolking en naar unieke ervaringen zoekt.
The Vietnam War: A Film by Ken Burns and Lynn Novick
Ken Burns presenteert een epische kroniek (10 delen, 18 uur) over de Vietnamoorlog, met verhalen van soldaten, demonstranten, politici en families die het meemaakten.
Karl Meltzer: Made to Be Broken
Volg de ultrarunner tijdens zijn laatste poging om in recordtijd meer dan drieduizend kilometer af te leggen op de Appalachian Trail.