Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

House of Z

Documentaire, 2016, 87 minuten
House of Z
Deze documentaire, met archiefbeelden en exclusieve interviews, gaat over de opkomst, ondergang en comeback van de charismatische modeontwerper Zac Posen.

House of Z op Moviemeter

Deze documentaire, met archiefbeelden en exclusieve interviews, gaat over de opkomst, ondergang en comeback van de charismatische modeontwerper Zac Posen. Op 21-jarige leeftijd kende hij een gigantisch succes maar zijn merk viel enkele jaren later uit de mode. Het werd voor hem een hele uitdaging om zijn bedrijf en zijn reputatie herop te bouwen. De film is zowel een portret van een kunstenaar als een blik achter het glamoureuze gordijn van een van de meest vooraanstaande merken ter wereld, en onthult de ijle dans tussen kunst en handel die elke beweging illustreert.

House of Z op IMDB

A feature documentary on the life and career of designer Zac Posen.

Director:

Acteurs in House of Z

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals House of Z

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sunderland 'Til I Die
Deze docuserie volgt de Engelse voetbalclub Sunderland in het seizoen 2017-18, waarin de spelers proberen terug te komen na hun degradatie uit de Premier League.
That Sugar Film
Filmmaker Damon Gameau volgt 60 dagen een suikerrijk dieet en krijgt een bittere smaak van de gezondheidsproblemen die hierdoor kunnen ontstaan.
Serial Killer with Piers Morgan
Piers Morgan onderzoekt de misdaden van drie veroordeelde seriemoordenaars en probeert door middel van intensieve interviews meer over hun motieven te weten te komen.
Out of Many, One
In deze korte documentaire vertellen mensen met verschillende achtergronden hun persoonlijke verhaal terwijl ze zich voorbereiden op het Amerikaanse naturalisatie-examen.
ReMastered: Who Killed Jam Master Jay?
Jam Master Jay, de dj van Run-D.M.C., had grote impact op muziek en zijn gemeenschap. Zijn naasten zoeken jaren nadat hij werd vermoord nog steeds naar antwoorden.