Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

House of Z

Documentaire, 2016, 87 minuten
House of Z
Deze documentaire, met archiefbeelden en exclusieve interviews, gaat over de opkomst, ondergang en comeback van de charismatische modeontwerper Zac Posen.

House of Z op Moviemeter

Deze documentaire, met archiefbeelden en exclusieve interviews, gaat over de opkomst, ondergang en comeback van de charismatische modeontwerper Zac Posen. Op 21-jarige leeftijd kende hij een gigantisch succes maar zijn merk viel enkele jaren later uit de mode. Het werd voor hem een hele uitdaging om zijn bedrijf en zijn reputatie herop te bouwen. De film is zowel een portret van een kunstenaar als een blik achter het glamoureuze gordijn van een van de meest vooraanstaande merken ter wereld, en onthult de ijle dans tussen kunst en handel die elke beweging illustreert.

House of Z op IMDB

A feature documentary on the life and career of designer Zac Posen.

Director:

Acteurs in House of Z

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals House of Z

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Reversing Roe
Aan de hand van interviews met voor- en tegenstanders van het recht op abortus, toont deze film de lange politieke campagne om het Roe vs Wade-arrest nietig te verklaren.
Inside the Freemasons
Verken de geschiedenis en toekomst van de vrijmetselaars, een broederschap die wordt gekenmerkt door geheimzinnigheid en traditie.
Boca Juniors Confidencial
Spelers, fans en stafleden van Boca Juniors bieden een exclusieve blik achter de schermen bij deze legendarische Argentijnse voetbalclub.
Jane
Nooit vertoonde beelden geven een nieuwe kijk op de onwaarschijnlijke start, het grensverleggende onderzoek en de blijvende nalatenschap van primatologe Jane Goodall.
City of Joy
Vrouwen die zijn verkracht in het door oorlog verscheurde Congo, worden opgevangen in City of Joy. Dit centrum helpt hen bij het herstellen van hun eigenwaarde en kracht.