Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

How I Met Your Mother

Tv-serie, 2014, 8.119.885 beoordelingen
How I Met Your Mother
Ted beschrijft via flashbacks zijn epische zoektocht naar de ware liefde. Zo vertelt hij z'n kinderen hoe hij hun moeder heeft ontmoet.
De tv-serie How I Met Your Mother is uitgebracht in 2014. Vier Emmy's won deze populaire serie met acteurs Alyson Hannigan, Jason Segel en Neil Patrick Harris. Geschikt voor alle leeftijden. Deze tv-serie is Romantisch, Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

How I Met Your Mother op IMDB

Score: 8,3 van de 10

A father recounts to his children, through a series of flashbacks, the journey he and his four best friends took leading up to him meeting their mother.

Acteurs in How I Met Your Mother

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals How I Met Your Mother

50/50

50/50

(2011)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Black Sails
De bevolking van New Providence Island is niet helemaal eerlijk, maar het is de thuisbasis van kapitein Flint. Ieder die het eiland claimt, vindt hem op zijn pad.
Reign
Dit levendige historische drama gaat over Mary, de Schotse koningin, wiens hofleven bestond uit seksuele en politieke intriges.
Scream
In deze nieuwe sequel-serie van de klassieke horrorfranchise, leidt een cyberpest-incident in Lakewood tot een moord met huiveringwekkende echo's uit het verleden.
Sinatra: All or Nothing at All
Het leven en talent van de legendarische crooner Frank Sinatra zijn vastgelegd in deze documentairereeks met mooie terugblikken en herinneringen van vrienden, familie en collega's.
Sense8: Creating the World
Neem een kijkje achter de schermen van Sense8 met cast en crew en zie hoe de serie tot stand kwam.