Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

How the Grinch Stole Christmas

The Grinch
Film, 2000, 104 minuten, 658.736 beoordelingen
How the Grinch Stole Christmas
De Grinch besluit kerst in het dorpje van de Wie's te verpesten maar de vriendelijkheid van kleine Cindy Lou Who en haar familie doen zijn hart smelten.
De film How the Grinch Stole Christmas is uitgebracht in 2000 en duurt 104 minuten. Jim Carrey ademde het personage van Dr. Seuss nieuw leven in in deze hit die vier weken lang de meest bekeken film was. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Grappig.
Alle leeftijden
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

How the Grinch Stole Christmas op Moviemeter

In een sneeuwvlok ligt het magische land van de Who's, een volkje dat houdt van Kerstmis en feest vieren. Maar bovenop de berg leeft de 'Grinch', een oude knorrepot die de kerstdagen haat en alleen maar wraak wil nemen op diegenen die hem kwaad hebben gedaan. Op kerstavond besluit hij naar het dorp af te zakken, vermomd als de Kerstman, en de cadeautjes en kerstversieringen te stelen. De kleine Cindy Lou Who kan niet begrijpen dat iemand zo stout kan zijn en probeert contact te zoeken met de 'Grinch'.

How the Grinch Stole Christmas op IMDB

Score: 6 van de 10

A creature is intent on stealing Christmas.

Acteurs in How the Grinch Stole Christmas

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Nederlands
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals How the Grinch Stole Christmas

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie
De tienerturtles en hun mystieke ninjakrachten worden op de proef gesteld wanneer meedogenloze wezens uit een ander universum totale chaos willen veroorzaken.
Darlings
Badru hoopt dat haar opvliegende man zal veranderen als hij stopt met drinken. Maar als hij in zijn woede te ver gaat, zinnen zij en haar moeder op wraak.
Wedding Season
Asha en Ravi voelen de druk van hun ouders om te trouwen. Ze doen alsof ze daten tijdens een zomer vol bruiloften, maar hun list loopt mis als ze echte gevoelens krijgen.
¿Qué culpa tiene el karma?
Als haar jongere zus en de jongen op wie ze verliefd was, zich verloven, moet modeontwerpster Sara uitzoeken of haar vermeende pech de echte oorzaak is van haar tegenslagen.
Buba
Als een oplichter uit een klein dorp zich met zijn manipulatieve broer bij de lokale maffia aansluit, wordt zijn obsessie met karma en balans hilarisch meedogenloos.