Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

How to Lose a Guy in 10 Days

Film, 2003, 115 minuten, 12.596.059 beoordelingen
How to Lose a Guy in 10 Days
Een speler wedt met zijn collega's dat hij een vrouw in tien dagen verliefd op hem kan laten worden. Maar hij wedt op de verkeerde: een schrijfster met een eigen agenda.
De film How to Lose a Guy in 10 Days is uitgebracht in 2003 en duurt 115 minuten. Cupido kwijt zich goed van zijn taak in deze populaire romantische komedie met Matthew McConaughey en Kate Hudson. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

How to Lose a Guy in 10 Days op Moviemeter

Als columniste voor het trendy tijdschrift Composure krijgt Andie Anderson de opdracht om uit de eerste hand te beschrijven hoe je van een man kunt afkomen... binnen 10 dagen! Andie's doelwit, de gewilde vrijgezelle reclamejongen Benjamin Barry, gaat ondertussen de weddenschap aan dat hij iedere willekeurige vrouw rond zijn vinger kan winden... binnen 10 dagen!

How to Lose a Guy in 10 Days op IMDB

Score: 6 van de 10

Benjamin Barry is an advertising executive and ladies' man who, to win a big campaign, bets that he can make a woman fall in love with him in 10 days. Andie Anderson covers the "How To" beat for "Composure" magazine and is assigned to write an article on "How to Lose a Guy in 10 days." They meet in a bar shortly after the bet is made.

Trailer

Acteurs in How to Lose a Guy in 10 Days

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals How to Lose a Guy in 10 Days

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Course in Romance
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van privé-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.
Your Excellency
Een steenrijke zakenman wil president worden, maar begaat alleen maar politieke blunders. Ook zijn campagne verloopt rampzalig, maar dan krijgt hij hulp via social media.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.