Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

How To Ruin Christmas

Tv-serie, 2021
How To Ruin Christmas
De vrijgevochten Tumi heeft een talent om overal een puinhoop van te maken. Lukt het haar de kerstreünie met haar familie door te komen zonder die compleet te verpesten?
De tv-serie How To Ruin Christmas is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Gemaakt door broers en zus Ramaphakela ('Seriously Single'). Thando Thabethe en Busisiwe Lurayi spelen de twee zussen. Geschikt voor 12 jaar en ouder. How To Ruin Christmas is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Excentriek, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in How To Ruin Christmas

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans;Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals How To Ruin Christmas

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Course in Romance
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van privé-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.
Class
Drie studenten uit een arme buurt gaan naar een exclusieve middelbare eliteschool in Delhi waar duistere geheimen en geruchten uiteindelijk tot moord leiden.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
Cunk On Earth
Philomena Cunk laat ons zien hoe ver de mensheid het geschopt heeft — of niet — in deze geestige mockumentary die de geschiedenis van de beschaving volgt.