Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

How to Sell Drugs Online (Fast)

Tv-serie, 2021
How to Sell Drugs Online (Fast)
Om zijn ex-vriendin terug te winnen besluit een nerdy tiener online ecstasy te verkopen vanuit zijn slaapkamer. Hij wordt een van de grootste dealers van Europa.
De tv-serie How to Sell Drugs Online (Fast) is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Geregisseerd door Lars Montag (Sex, Pity and Loneliness) en Arne Feldhusen (Crime Scene Cleaner), gebaseerd op feiten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.How to Sell Drugs Online (Fast) is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Offbeat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

How to Sell Drugs Online (Fast) op IMDB

To win back the love of his life, a high school student and his best friend launch Europe's largest online drug business from their teenage bedroom.

Acteurs in How to Sell Drugs Online (Fast)

Audio en ondertiteling

Audio: Duits [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Engels;Turks;Duits - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Duits;Nederlands;Frans

Meer zoals How to Sell Drugs Online (Fast)

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Khakee: The Bihar Chapter
Een rechtvaardige politieagent jaagt op een meedogenloze crimineel in Bihar en moet zijn weg vinden bij een dodelijke achtervolging en een morele strijd rondom corruptie.
First Love
Jong, vrij en smoorverliefd. Als tieners lag de wereld aan hun voeten. Het volwassen leven lijkt een stuk somberder. Het is alsof er een cruciaal puzzelstukje ontbreekt.
The Unbroken Voice
Tegen alle verwachtingen in jaagt een jonge Arelys Henao haar droom van een zangcarrière na in dit muzikale drama gebaseerd op de jeugd van dit Colombiaanse icoon.
Wednesday
Wednesday Addams is slim, sarcastisch en een beetje dood vanbinnen. Ze onderzoekt een reeks moorden terwijl ze nieuwe vrienden en vijanden maakt op de Nimmermeer Academie.
Blood, Sex & Royalty
In deze sensuele serie, een moderne variant op het Britse koninklijke drama, staan de levens van de dodelijkste, sexyste en meest iconische monarchen uit de geschiedenis centraal.