Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Huge in France

Tv-serie, 2019
Huge in France
Om het contact met zijn zoon te herstellen, verhuist de Franse comedian Gad Elmaleh naar L.A. Daar ontdekt hij dat hij zijn roem en status heeft achtergelaten.
De tv-serie Huge in France is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Huge in France is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Cynisch, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Huge in France

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Duits;Spaans (Spanje);Turks;Frans;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Duits;Frans;Engels;Nederlands

Meer zoals Huge in France

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Last Czars
Tijdens de sociale onrust in Rusland begin 20e eeuw verzet tsaar Nicolaas II zich tegen alle verandering, wat leidt tot een revolutie en het einde van een dynastie.
Family Reunion
Als de McKellans van Seattle naar het platteland van Georgia verhuizen, botsen hun stadse gewoonten met het zuidelijke leven en traditionele grootouders.
Family Business
Als een onsuccesvolle ondernemer ontdekt dat Frankrijk wiet gaat legaliseren, gaat hij samen met zijn familie aan de slag om zijn slagerij om te toveren tot coffeeshop.
Exhibit A
Deze waargebeurde misdaadserie laat zien hoe onschuldige mensen zijn veroordeeld met behulp van dubieuze forensische technieken en middelen als contact-DNA en lijkhonden.
Rabbids: Invasie
De wereld wordt overspoeld door reusachtige, baldadige konijnen die alles kapotmaken. We zullen ons moeten aanpassen, want ze zijn niet weg te krijgen!