Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hugo

Film, 2011, 127 minuten, 2.032.411 beoordelingen
Hugo
Een 12-jarige weesjongen neemt zijn intrek achter de muren van een treinstation in Parijs waar hij een meisje ontmoet dat een hoofdrol zal spelen in zijn leven.
De film Hugo is uitgebracht in 2011 en duurt 127 minuten. De bedreven regie van Martin Scorsese leidde tot een verbluffende film die 5 Oscars ontving. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hugo op Moviemeter

Parijs, 1930. Hugo Cabret is een 12-jarige wees die in de muren van een druk treinstation in Parijs woont. Sinds zijn oom spoorloos verdween, heeft hij in het geheim de zorg voor de stationsklokken op zich genomen. Dan komt hij in aanraking met een vreemd meisje en een bittere oude man die de speelgoedwinkel in het station beheert. Plotseling komen Hugo's verborgen leven en het waardevolle geheim dat hij bewaart in gevaar.

Hugo op IMDB

Score: 8 van de 10

Set in 1930s Paris, an orphan who lives in the walls of a train station is wrapped up in a mystery involving his late father and an automaton.

Trailer

Acteurs in Hugo

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Frans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Indonesisch;Nederlands

Meer zoals Hugo

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Nailed It! - Duitsland
Amateurkoks proberen tevergeefs om spectaculaire lekkernijen te bakken in deze komische competitie, met als zoete hoofdprijs 5000 euro.
NiNoKuni
Twee gewone tieners gaan op een magische zoektocht om het leven van hun vriendin en haar tegenhanger uit een andere wereld te redden. Maar de liefde bemoeilijkt hun reis.
The Healing Powers of Dude
Als een 11-jarige jongen met een sociale-angststoornis naar de middelbare school gaat, put hij kracht uit zijn band met de haveloze emotionele-hulphond Dude.
Little Singham: Mahabali
Tijdens een reis terug in de tijd naar de oude stad Mirchigadh dingt Little Singham mee naar de titel Ultimate Warrior en vecht hij tegen het leger van een zombiekoning.
John Mulaney & The Sack Lunch Bunch
In deze nostalgische variétéspecial behandelen John Mulaney, een groep kinderen en speciale gasten existentiële onderwerpen aan de hand van grappige liedjes en sketches.