Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hükümet Kadin 2

Film, 2013, 100 minuten
Hükümet Kadin 2
In 1949 komen vrijheden in gevaar. Huisvrouw Hükümet is zich niet bewust van haar toekomst in de politiek als ze het opneemt tegen kandidaat-burgemeester Faruk.
De film Hükümet Kadin 2 is uitgebracht in 2013 en duurt 100 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze film is Bui­te­nis­sig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hükümet Kadin 2 op IMDB

Score: 6 van de 10

Hukumet Kadin 2 is the second installment of the series. The second film goes back to the year 1949 and follows the journey of the main character Xate and her sons and daughter as she campaigns on behalf of her recently jailed husband. Xate's nemesis Faruk rallies against her, trying to win the elections himself. Xate works hard both to win the elections and to make sure her village gets to have a brand new school. Just like in the first film, the entire shooting took place in Midyat.

Acteurs in Hükümet Kadin 2

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Turks
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Hükümet Kadin 2

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Course in Romance
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van privé-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.
Your Excellency
Een steenrijke zakenman wil president worden, maar begaat alleen maar politieke blunders. Ook zijn campagne verloopt rampzalig, maar dan krijgt hij hulp via social media.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.