Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hükümet Kadin

Film, 2013, 99 minuten
Hükümet Kadin
Als een ongeschoolde moeder met acht kinderen ineens burgemeester wordt, gebruikt ze haar vaardigheden als huisvrouw om de stad op een vlekkeloze manier te runnen.
De film Hükümet Kadin is uitgebracht in 2013 en duurt 99 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Hilarisch, Bui­te­nis­sig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hükümet Kadin op IMDB

Score: 6,5 van de 10

Xate is an ordinary woman from Midyat with eight children in tow. The only thing that sets her apart is her husband's job as Mayor of Midyat. Until, that is, an extraordinary day changes her life - and the lives of everyone else in Midyat. For the illiterate, uneducated Xate becomes Mayor of Midyat! While she takes on her mayoral duties much as she does those in her house, the infantile rivalry between her children in municipal matters leads to adventures that have the Midyat folk howling with laughter.

Acteurs in Hükümet Kadin

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Turks
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Hükümet Kadin

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Course in Romance
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van privé-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.
Your Excellency
Een steenrijke zakenman wil president worden, maar begaat alleen maar politieke blunders. Ook zijn campagne verloopt rampzalig, maar dan krijgt hij hulp via social media.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.