Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hükümet Kadin

Film, 2013, 99 minuten
Hükümet Kadin
Als een ongeschoolde moeder met acht kinderen ineens burgemeester wordt, gebruikt ze haar vaardigheden als huisvrouw om de stad op een vlekkeloze manier te runnen.
De film Hükümet Kadin is uitgebracht in 2013 en duurt 99 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Hilarisch, Bui­te­nis­sig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hükümet Kadin op IMDB

Score: 6,5 van de 10

Xate is an ordinary woman from Midyat with eight children in tow. The only thing that sets her apart is her husband's job as Mayor of Midyat. Until, that is, an extraordinary day changes her life - and the lives of everyone else in Midyat. For the illiterate, uneducated Xate becomes Mayor of Midyat! While she takes on her mayoral duties much as she does those in her house, the infantile rivalry between her children in municipal matters leads to adventures that have the Midyat folk howling with laughter.

Acteurs in Hükümet Kadin

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Turks
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Hükümet Kadin

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.