Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hunger

Film, 2023, 145 minuten
Hunger
Een getalenteerde, jonge streetfood-kok dwingt zichzelf tot het uiterste als ze stage mag lopen bij een notoire, meedogenloze chef-kok.
De film Hunger is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 145 minuten. Chutimon Chuengcharoensukying ('Bad Genius') en Nopachai Jayanama ('Hurts Like Hell') spelen in dit onthutsende drama. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Hunger is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Inspirerend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Hunger

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans;Indonesisch;Thai - Audiodescriptie;Thai [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Thai

Meer zoals Hunger

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Doi Boy
Een vluchteling bouwt een nieuwe identiteit op als sekswerker in Thailand en raakt betrokken bij een riskant plan van een klant dat mogelijk tot een beter leven leidt.
Rustin
Activist Bayard Rustin wordt geconfronteerd met racisme en homofobie als hij de geschiedenis van de burgerrechten helpt veranderen door de mars op Washington in 1963 te organiseren.
Temporada de huracanes
Een groepje tieners vindt een drijvend lijk in een kanaal. De harde realiteit van de perverse misdaad legt de verborgen geheimen van het stadje bloot.
Daily Dose of Sunshine
Een zachtaardige psychiatrisch verpleegkundige doet haar uiterste best om een lichtpuntje te zijn voor de mensen voor wie ze zorgt, ondanks de uitdagingen die op haar pad komen.
Pain Hustlers
Een blutte maar ambitieuze alleenstaande moeder krijgt een kans in de farmaceutische verkoop. Hoe ver zal ze gaan om van een krachtige nieuwe pijnstiller een succes te maken?