Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hungerford

Film, 2014, 79 minuten
Hungerford
Tijdens het filmen van zijn leven voor een mediacursus ontdekt Cowen dat zijn Engelse stadje wellicht onder invloed van een onheilspellende, buitenaardse kracht staat.
De film Hungerford is uitgebracht in 2014 en duurt 79 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hungerford op Moviemeter

Score: 1,91 van de 5

Cowen Rosewell woont samen met een kleine groep van oude vrienden in een sjofele flat in een klein Engels stadje. Net zoals vele tieners die in 2014 de school verlaten, zijn er weinig vooruitzichten voor mensen zoals Cowen. Daarom heeft hij zich laten inschrijven voor een mediacursus als manier om de tijd te verdrijven. Zijn eerste opdracht is om één week van zijn leven vast te leggen op beeld. Het eerste verslag dat Cowen filmt zijn de willekeurige gewelddadigheden waar hij getuige van is en die in het stadje blijkbaar de gewoonste zaak van de wereld geworden zijn. Maar wanneer een van zijn beste vrienden wordt aangevallen door een vreemdeling, doden zij bij zelfverdediging de aanvaller. De onverklaarbaar ernstige aard van de verwondingen waarschuwt hen voor een meer verontrustende realiteit.

Hungerford op IMDB

Score: 4 van de 10

The lives of a group of teenagers are turned upside down when their town is taken over by sinister forces.

Trailer

Acteurs in Hungerford

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Hungerford

XX

XX

(2017)

Residue

Residue

(2015)

Rebirth

Rebirth

(2016)

Holidays

Holidays

(2016)

Temple

Temple

(2017)

Creep 2

Creep 2

(2017)

Horror Story

Horror Story

(2013)

The Worthy

The Worthy

(2016)

Les affamés

Les affamés

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Arbitrage
Als miljardair Robert zijn vermogen tracht te redden voordat fraude aan het licht komt, neemt het lot een wending en komt er hulp uit een onwaarschijnlijke hoek.
Cold November
Tijdens een roerige politieke omwenteling staat een archivaris voor de keus: moet hij uit patriottisme zijn baan opzeggen of moet hij blijven werken om voor zijn familie te zorgen?
Bad Habits
Een man neemt zijn beste vriend mee naar de kennismaking met de intimiderende familie van zijn vriendin, die enger blijkt te zijn dan hij zich had voorgesteld.
The Jonestown Haunting
Een overlevende van de Jonestown tragedie keert 10 jaar later terug naar de plek en stelt vast dat het oude huis van de sekte een broedplaats voor het bovennatuurlijke is geworden.
Barcelona (A Map)
Een ouder echtpaar vraagt hun huurders een gebouw in Barcelona te ontruimen. In de gesprekken rond het eenzame leven van de bewoners komen geheimen naar voren.