Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hunter Killer

Film, 2018, 121 minuten
Hunter Killer
Als de Russische president wordt ontvoerd tijdens een staatsgreep, krijgt een Amerikaanse duikbootkapitein de leiding over een reddingsmissie om oorlog te voorkomen.
De film Hunter Killer is uitgebracht in 2018 en duurt 121 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Spannend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hunter Killer op IMDB

Score: 6,6 van de 10

An untested American submarine captain teams with U.S. Navy Seals to rescue the Russian president, who has been kidnapped by a rogue general.

Acteurs in Hunter Killer

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Hunter Killer

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

V Wars
Door een ziekte die slachtoffers in bloedzuigende vijanden verandert, nemen twee beste vrienden het tegen elkaar op in een gevecht voor de toekomst van de mensheid.
The Best of Enemies
In 1971 in North Carolina strijdt een mensenrechtenactiviste op een overleg over schoolintegratie tegen een KKK-leider. Er ontstaat een onwaarschijnlijke vriendschap.
The Zoya Factor
Een excentrieke copywriter overtuigt onbedoeld het Indiase cricketteam dat zij hen geluk brengt, tot ontzetting van de totaal niet bijgelovige aanvoerder.
Sonora
Een gemêleerde groep reizigers maakt gedwongen de trek naar Mexicali in de jaren 30. Ze krijgen te maken met racisme en onvoorziene gevaren in de woestijn.
We Die Young
Een dealende tiener ziet dat zijn broertje nu ook voor de drugsbende werkt. Hij wil het ruwe straatleven ontvluchten en vraagt een doorgewinterde oorlogsveteraan om hulp.