Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hunter Killer

Film, 2018, 121 minuten
Hunter Killer
Als de Russische president wordt ontvoerd tijdens een staatsgreep, krijgt een Amerikaanse duikbootkapitein de leiding over een reddingsmissie om oorlog te voorkomen.
De film Hunter Killer is uitgebracht in 2018 en duurt 121 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Spannend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hunter Killer op IMDB

Score: 6,6 van de 10

An untested American submarine captain teams with U.S. Navy Seals to rescue the Russian president, who has been kidnapped by a rogue general.

Acteurs in Hunter Killer

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Hunter Killer

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Triple Threat
Een groep meedogenloze gangsters die is ingehuurd om een machtige erfgename te vermoorden, ontmoet zijn gelijke in een trio bedreven vechters die haar te hulp schieten.
To All the Boys: P.S. I Still Love You
Lara Jean is officieel Peters vriendin, dus alles zou perfect moeten zijn. Maar gevoelens worden gecompliceerd als een oude vlam opnieuw in haar leven opduikt.
Kapitein Onderbroek en de legendarische keus-o-scoop
In deze interactieve special hebben Harold en Sjors jou nodig om te bepalen hoe ze ervoor kunnen zorgen dat Krupp hun geliefde boomhut niet opblaast.
Professor And The Madman (The)
Een geleerde die werkt aan de Oxford English Dictionary, krijgt de betekenissen van duizenden woorden van een dokter met een uitgebreide vocabulaire en duistere geheimen.
Dragon Quest Your Story
Luca treedt in de voetsporen van zijn vader om zijn moeder uit handen van de slechte Ladja te redden. Zijn enige hoop is de hemelse held met het Zenithiaanse zwaard.