Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Huntik: Secrets and Seekers

Tv-serie, 2011, 42 beoordelingen
Huntik: Secrets and Seekers
Een tiener die op zoek is naar zijn vermiste vader sluit zich aan bij een groep Seekers die samenwerkt met buitenaardse wezens om de wereld te beschermen tegen het kwaad.
De tv-serie Huntik: Secrets and Seekers is uitgebracht in 2011. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend.

Huntik: Secrets and Seekers op IMDB

Score: 8 van de 10

Lok and Sophie happen upon a journal left by Lok's father. The Organization, a group of evil Seekers, is after the book, and to survive they must join a group of good Seekers under master adventurer Dante and lone wolf Zhalia.

Acteurs in Huntik: Secrets and Seekers

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Nederlands;Engels;Duits
Ondertiteling: Engels

Meer zoals Huntik: Secrets and Seekers

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
Gunther's Millions
Een hond met een trustfonds is niet eens het vreemdste stuk van dit verhaal. Het excentrieke baasje van Gunther leidde ook een luxeleven en had een sekteachtige aanhang.
Cunk On Earth
Philomena Cunk laat ons zien hoe ver de mensheid het geschopt heeft — of niet — in deze geestige mockumentary die de geschiedenis van de beschaving volgt.
I Will Be Your Bloom
Een oud-lerares wordt toezichthouder in een studentenhuis waar een boyband zonder succes woont. Ze probeert de bandleden te helpen in hun droom om de muzikale top te bereiken.
Detective Conan: The Culprit Hanzawa
In deze spin-offparodie op 'Detective Conan' verhuist een moordlustige verdachte met een zwart silhouet naar de criminele plaats Beika.