Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hurricane Bianca: From Russia With Hate

Film, 2018, 85 minuten
Hurricane Bianca: From Russia With Hate
De Texaanse leraar Richard wordt onder valse voorwendselen naar Rusland gelokt door zijn vijand Deb. Daar zet zijn alter ego, dragqueen Bianca, de boel op stelten.
De film Hurricane Bianca: From Russia With Hate is uitgebracht in 2018 en duurt 85 minuten. In dit vervolg op ‘Hurricane Bianca’ spelen Wanda Sykes, Janeane Garofalo en Kristen Johnston een gastrol. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hurricane Bianca: From Russia With Hate op IMDB

Score: 4,7 van de 10

Released from prison, ex-teacher Deborah Ward seeks revenge on Richard Martinez, the cross-dressing co-worker who outed her practice of having sex with male students. Hearing of Russia's ...

Trailer

Acteurs in Hurricane Bianca: From Russia With Hate

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Hurricane Bianca: From Russia With Hate

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.