Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hush

Film, 2016, 81 minuten
Hush
Een dove schrijfster die alleen in het bos leeft, moet in stilte voor haar leven vechten wanneer een gemaskerde moordenaar voor haar raam verschijnt.
De film Hush is uitgebracht in 2016 en duurt 81 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Spannend, Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hush op Moviemeter

Een jonge vrouw heeft haar gehoor verloren toen ze nog een tiener was. Ze woont nu in een afgelegen huis en leeft er teruggetrokken in haar stille wereld. Op een dag verschijnt aan het raam een gemaskerd gezicht. Het blijkt dat van een psychotische moordenaar te zijn. De vrouw zal zichzelf buiten haar mentale en fysieke grenzen moeten begeven om de nacht te overleven.

Hush op IMDB

Score: 6,6 van de 10

Hush is a movie starring John Gallagher Jr., Kate Siegel, and Michael Trucco. A deaf writer who retreated into the woods to live a solitary life must fight for her life in silence when a masked killer appears at her window.

Trailer

Acteurs in Hush

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Hush

Panic Room

Panic Room

(2002)

Creep

Creep

(2014)

He Never Died

He Never Died

(2015)

Kring

Kring

(2015)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

La casa de papel: Korea
Dieven overvallen de munt van een verenigd Korea. Nu ze gijzelaars vasthouden, moet de politie hen, maar ook het schimmige meesterbrein achter dit alles tegenhouden.
Appunti di un venditore di donne
In de jaren 70 in Milaan brengt een pooier zijn tijd door met gokken en drinken in nachtclubs, totdat hij een betoverende vrouw ontmoet die zijn leven voorgoed verandert.
Deliver Us from Evil
Een priester probeert een New Yorkse agent ervan te overtuigen dat een bizar incident te maken heeft met ...de duivel.
Collision
In de loop van één noodlottige dag proberen een corrupte zakenman en zijn echtgenote, een socialite, hun dochter te redden van een beruchte misdaadbaas.
CBI 5: The Brain
De plotselinge dood van een politiek leider levert voor de politie een verbijsterende zaak op. Toprechercheur Sethurama Iyer zal het mysterie moeten ontrafelen.