Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hush

Film, 1998, 95 minuten
Hush
Een pasgetrouwd stel verhuist naar de paardenranch van de familie, waar de dwangmatige moeder van de man besluit om van haar nieuwe schoondochter af te komen.
De film Hush is uitgebracht in 1998 en duurt 95 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hush op IMDB

Score: 5,3 van de 10

Helen is the young girlfriend of good-looking Jackson Baring. When Helen gets pregnant and marries Jackson, they decide to move to his family farm, Kilronan, and have a baby there. But his mother Martha, who lives there, starts to do weird things, and obviously she's not too friendly to Helen.

Trailer

Acteurs in Hush

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Hush

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Viking Wolf
Nadat ze getuige is geweest van een gruwelijke moord op een feestje in haar nieuwe stad, krijgt een tiener vreemde visioenen en bizarre verlangens.
Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.
Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.
A Man Named Rocca
Nadat zijn vriend onterecht is beschuldigd van moord, reist een voormalige gangster naar Marseille om ouderwets wraak te nemen en er een deel van de actie te claimen.
The Gentle Gunman
Twee broers hebben genoeg van de gewelddadige missies die ze in Londen uitvoeren voor de IRA. Als enkele kameraden worden gearresteerd, wordt het moeilijker om zomaar te stoppen.