Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hwarang

Tv-serie, 2016
Hwarang
Een elite-eenheid met jonge krijgers die zijn getraind in zeden en vechtkunst, vindt liefde en vriendschap in Silla tijdens de periode van de Drie Koninkrijken in Korea.
De tv-serie Hwarang is uitgebracht in 2016. A. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Meeslepend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hwarang op IMDB

Score: 8,2 van de 10

Revolves around an elite group of male youth called Hwarang who grow through passion and love in Seorabeol, the capital of the Kingdom of Silla.

Trailer

Acteurs in Hwarang

Meer zoals Hwarang

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

La casa de papel: Korea
Dieven overvallen de munt van een verenigd Korea. Nu ze gijzelaars vasthouden, moet de politie hen, maar ook het schimmige meesterbrein achter dit alles tegenhouden.
Man Vs Bee
In deze comedyserie probeert stuntelende vader Trevor het te winnen van een sluwe bij terwijl hij op een chic landhuis past − maar dat leidt alleen maar tot meer chaos.
Królowa
Een beroemde Parijse kleermaker en dragqueen keert na tientallen jaren terug naar zijn geboorteplaats in Polen om de relatie met zijn dochter te herstellen.
Bruna Louise: Demolição
Comedian Bruna Louise heeft een tijdje in de datingmolen doorgebracht en heeft inmiddels de kunst van vreselijk relaties onder de knie: ze verandert ze in hilarische grappen.
Welcome to Wedding Hell
Een huwelijksaanzoek hoort een happy ending te zijn, maar voor één stel is dit juist het begin van een moeizame strijd over de huwelijksvoorbereidingen.