Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hymn of Death

Tv-serie, 2018
Hymn of Death
In de Japanse koloniale periode wordt de getrouwde toneelschrijver Kim U-jin verliefd op de sopraan Yun Sim-deok, een vooraanstaande Koreaanse feministe.
De tv-serie Hymn of Death is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Sentimenteel, Romantisch.

Hymn of Death op IMDB

Score: 7,6 van de 10

Kim Woo-Jin is a stage drama writer while Korea is under Japanese occupation. He is married with children, but he falls in love with Yun Sim-Deok. Yun Sim-Deok is the first Korean soprano. ...

Acteurs in Hymn of Death

Audio en ondertiteling

Audio: Koreaans - Audiodescriptie;Koreaans [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Engels;Duits;Frans;Spaans (Spanje)

Meer zoals Hymn of Death

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

After
De naïeve eerstejaarsstudent Tessa Young denkt dat ze wel weet wat ze wil in het leven, tot de gecompliceerde rebel Hardin Scott haar pad kruist.
The Expanding Universe of Ashley Garcia
De vijftienjarige wetenschapper Ashley Garcia verhuist naar de andere kant van het land voor een baan in de robotica en ontdekt de wereld van het hedendaagse tienerdom.
Triple Threat
Een groep meedogenloze gangsters die is ingehuurd om een machtige erfgename te vermoorden, ontmoet zijn gelijke in een trio bedreven vechters die haar te hulp schieten.
Love Is Blind
Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten.
To All the Boys: P.S. I Still Love You
Lara Jean is officieel Peters vriendin, dus alles zou perfect moeten zijn. Maar gevoelens worden gecompliceerd als een oude vlam opnieuw in haar leven opduikt.