Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hymn of Death

Tv-serie, 2018
Hymn of Death
In de Japanse koloniale periode wordt de getrouwde toneelschrijver Kim U-jin verliefd op de sopraan Yun Sim-deok, een vooraanstaande Koreaanse feministe.
De tv-serie Hymn of Death is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Sentimenteel, Romantisch.

Hymn of Death op IMDB

Score: 7,6 van de 10

Kim Woo-Jin is a stage drama writer while Korea is under Japanese occupation. He is married with children, but he falls in love with Yun Sim-Deok. Yun Sim-Deok is the first Korean soprano. ...

Acteurs in Hymn of Death

Audio en ondertiteling

Audio: Koreaans - Audiodescriptie;Koreaans [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Engels;Duits;Frans;Spaans (Spanje)

Meer zoals Hymn of Death

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.