Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

I Am Maris

Documentaire, 2018, 54 minuten
I Am Maris
Via haar eigen woorden en kunst verbeeldt een jonge vrouw de helende kracht van yoga tijdens haar worsteling met psychische problemen en de weg naar zelfacceptatie.
De documentaire I Am Maris is uitgebracht in 2018 en duurt 54 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze documentaire is Intellectueel, Inspirerend, Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

I Am Maris op IMDB

At 17, Maris Degener is a yoga teacher, a writer, and a survivor. After suffering from anxiety, depression and life-threatening anorexia nervosa, Maris finds her own path to healing and ...

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Nederlands;Frans;Duits;Engels

Meer zoals I Am Maris

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Who Killed Malcolm X?
Tientallen jaren na de moord op de Afro-Amerikaanse leider Malcolm X begint een activist aan een complexe missie om de waarheid uit naam van gerechtigheid te vinden.
The Pharmacist
Na de tragische dood van zijn zoon gaat een apotheker in Louisiana tot het uiterste om de ongebreidelde corruptie achter de opiatencrisis bloot te leggen.
Miss Americana
In deze verhelderende documentaire omarmt Taylor Swift haar rol als songwriter, artieste en vrouw die de kracht van haar stem ten volle gebruikt.
Night on Earth: Shot in the Dark
Dit kijkje achter de schermen toont hoe cameraploegen uit de hele wereld klommen, doken en de kou trotseerden om de nachtelijke beelden van deze documentaire te filmen.
Night on Earth
De nieuwe technologie achter deze natuurserie onthult het verborgen nachtleven van de wezens op deze wereld, van jagende leeuwen tot vliegende vleermuizen.