Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

I Am the Pretty Thing That Lives in the House

Film, 2016, 89 minuten
I Am the Pretty Thing That Lives in the House
Een nerveuze, schrikachtige verpleegster gaat een zieke schrijfster van horrorverhalen verplegen in een huis met verborgen geheimen.
De film I Am the Pretty Thing That Lives in the House is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 89 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is IJzingwekkend, Eng, Onheilspellend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

I Am the Pretty Thing That Lives in the House op Moviemeter

Score: 2,29 van de 5

Lily is een jonge verzorgster die wordt ingehuurd om voor een oudere dame, genaamd Iris Blum, te zorgen. Iris is een voormalig schrijfster en heeft verschillende succesvolle griezelverhalen geschreven. Ze is stervende en wil haar laatste dagen graag doorbrengen in haar geliefde landhuis. Lily doet de ontdekking dat er iets vreemds aan de hand is in het landhuis.

I Am the Pretty Thing That Lives in the House op IMDB

Score: 4,7 van de 10

A young nurse takes care of elderly author who lives in a haunted house.

Acteurs in I Am the Pretty Thing That Lives in the House

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals I Am the Pretty Thing That Lives in the House

Hemlock Grove

Hemlock Grove

(2015)

Scream

Scream

(2016)

7 años

7 años

(2016)

Holidays

Holidays

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.
Betaal
Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.
Dérapages
De 57-jarige werkloze Alain Delambre reageert op een aanlokkelijke vacature. Maar het loopt lelijk uit de hand als hij beseft dat hij een pion is in een wreed spel.