Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

I Called Him Morgan

Documentaire, 2016, 91 minuten
I Called Him Morgan
Jazzmuzikant Lee Morgan werd door zijn vrouw vermoord. Nu ze tientallen jaren later weer op vrije voeten is, kijkt ze terug op hun leven en zijn nalatenschap.
De documentaire I Called Him Morgan is uitgebracht in 2016 en duurt 91 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

I Called Him Morgan op Moviemeter

Score: 3,57 van de 5

Op een besneeuwde nacht in februari 1972 wordt de gevierde jazzmuzikant Lee Morgan doodgeschoten door zijn onrechtmatige vrouw Helen tijdens een optreden in een club in New York. De moord zorgt voor verbijstering binnen de jazz gemeenschap en de herinnering aan de gebeurtenis achtervolgt nog steeds degenen die de Morgans kenden. Beiden waren ze twee unieke persoonlijkheden die bij elkaar waren gebracht door de muziek.

I Called Him Morgan op IMDB

Score: 7,3 van de 10

On a snowy night in February 1972, celebrated jazz musician Lee Morgan was shot dead by his common-law wife Helen during a gig at a club in New York City. The murder sent shockwaves through the jazz community, and the memory of the event still haunts those who knew the Morgans. This feature documentary by Swedish filmmaker Kasper Collin is a love letter to two unique personalities and the music that brought them together. A film about love, jazz and America.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals I Called Him Morgan

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.