Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

I Kill Giants

Film, 2017, 106 minuten
I Kill Giants
Een eenzame, gepeste scholiere die als freak wordt gezien, heeft een duister geheim: 's nachts doodt ze reuzen in het bos.
De film I Kill Giants is uitgebracht in 2017 en duurt 106 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Onheilspellend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

I Kill Giants op IMDB

Score: 6,2 van de 10

Barbara Thorson struggles through life by escaping into a fantasy life of magic and monsters.

Trailer

Acteurs in I Kill Giants

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Engels [Origineel];Duits
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals I Kill Giants

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
Glamour Girls
De wereld van dure escorts belooft glamour, rijkdom en de mogelijkheid voor een groep vrouwen om opnieuw te beginnen. Maar een moord en diefstal brengen alles in gevaar.
Królowa
Een beroemde Parijse kleermaker en dragqueen keert na tientallen jaren terug naar zijn geboorteplaats in Polen om de relatie met zijn dochter te herstellen.
Appunti di un venditore di donne
In de jaren 70 in Milaan brengt een pooier zijn tijd door met gokken en drinken in nachtclubs, totdat hij een betoverende vrouw ontmoet die zijn leven voorgoed verandert.
Welcome to Wedding Hell
Een huwelijksaanzoek hoort een happy ending te zijn, maar voor één stel is dit juist het begin van een moeizame strijd over de huwelijksvoorbereidingen.