Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ibiza

Film, 2018, 94 minuten
Ibiza
Wanneer Harper naar Spanje moet voor een belangrijke vergadering, gaan haar feestende vriendinnen mee en halen haar over om met een beroemde dj te flirten.
De film Ibiza is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 94 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Ibiza is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Excentriek, Romantisch, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ibiza op Moviemeter

De mislukte televisiepresentator Tom is getuige op het huwelijk van zijn beste vriendin op Ibiza. Bij aankomst op het eiland krijgt hij de resultaten binnen van zijn medisch onderzoek. Hij blijkt ongeneeslijk ziek te zijn en heeft nog maar enkele weken te leven. Hij besluit met zijn vrienden Mark en Fred te genieten van het leven door zijn bucketlist af te werken en het geld te laten rollen. Ook verbreekt hij alle contact met zijn oude leven. Dan verneemt hij nieuws.

Ibiza op IMDB

Score: 5,2 van de 10

A young American woman and her two best friends seek out a hot DJ in Spain.

Trailer

Acteurs in Ibiza

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Ibiza

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.