Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ibiza

Film, 2018, 94 minuten
Ibiza
Wanneer Harper naar Spanje moet voor een belangrijke vergadering, gaan haar feestende vriendinnen mee en halen haar over om met een beroemde dj te flirten.
De film Ibiza is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 94 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Ibiza is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Excentriek, Romantisch, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ibiza op Moviemeter

De mislukte televisiepresentator Tom is getuige op het huwelijk van zijn beste vriendin op Ibiza. Bij aankomst op het eiland krijgt hij de resultaten binnen van zijn medisch onderzoek. Hij blijkt ongeneeslijk ziek te zijn en heeft nog maar enkele weken te leven. Hij besluit met zijn vrienden Mark en Fred te genieten van het leven door zijn bucketlist af te werken en het geld te laten rollen. Ook verbreekt hij alle contact met zijn oude leven. Dan verneemt hij nieuws.

Ibiza op IMDB

Score: 5,2 van de 10

A young American woman and her two best friends seek out a hot DJ in Spain.

Trailer

Acteurs in Ibiza

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Ibiza

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie
De tienerturtles en hun mystieke ninjakrachten worden op de proef gesteld wanneer meedogenloze wezens uit een ander universum totale chaos willen veroorzaken.
Darlings
Badru hoopt dat haar opvliegende man zal veranderen als hij stopt met drinken. Maar als hij in zijn woede te ver gaat, zinnen zij en haar moeder op wraak.
Wedding Season
Asha en Ravi voelen de druk van hun ouders om te trouwen. Ze doen alsof ze daten tijdens een zomer vol bruiloften, maar hun list loopt mis als ze echte gevoelens krijgen.
Super Giant Robot Brothers
Als het gekibbel stopt, begint de strijd! Robotbroers Shiny en Thunder en hun geniale uitvinder moeten de aarde verdedigen nu de ruimtemonsters aanvallen.
¿Qué culpa tiene el karma?
Als haar jongere zus en de jongen op wie ze verliefd was, zich verloven, moet modeontwerpster Sara uitzoeken of haar vermeende pech de echte oorzaak is van haar tegenslagen.