Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

iBOY

Film, 2017, 90 minuten
iBOY
Wanneer er stukjes mobiele telefoon in het brein van een tiener terechtkomen, krijgt hij de controle over apparaten en wil hij wraak nemen met zijn nieuwe krachten.
De film iBOY is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 90 minuten. iBoy is gebaseerd op de gelijknamige roman van Kevin Brooks, de bekroonde schrijver van jeugdboeken. Deze film is Onheilspellend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

iBOY op Moviemeter

Score: 2,78 van de 5

De 16-jarige Tom probeert een gewelddadige aanval op zijn vriendinnetje Lucy te stoppen. Hierbij wordt hij neergeschoten en belandt hij in een coma. Wanneer hij uit de coma ontwaakt ontdekt hij dat stukjes van zijn smartphone in zijn brein zijn terechtgekomen, wat hem superheldkrachten geeft. Hij weet en ziet meer dan hij zich ooit voor kon stellen. En met deze ongelooflijke kracht komt de keuze: wraak nemen op de gewelddadige straatbende die zijn vriendin Lucy terroriseert of zich gedeisd houden?

iBOY op IMDB

Score: 6 van de 10

After being shot, Tom wakes from a coma to discover that fragments of his smart phone have been embedded in his head, and worse, that returning to normal teenage life is impossible because he has developed a strange set of superpowers.

Acteurs in iBOY

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals iBOY

The Losers

The Losers

(2010)

Chappie

Chappie

(2015)

Ex Machina

Ex Machina

(2015)

ARQ

ARQ

(2016)

Clinical

Clinical

(2017)

Coin Heist

Coin Heist

(2017)

Take the 10

Take the 10

(2017)

Travelers

Travelers

(2018)

Riverdale

Riverdale

(2021)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Beverly Hills Cop: Axel F
Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.
Òlòtūré: The Journey
Een jonge journalist werkt undercover als sekswerker in Nigeria. Ze wil corruptie aan het licht brengen en vecht voor haar leven terwijl ze een weg naar Europa zoekt.
The Whirlwind
Er ontvouwt zich een turbulente machtsstrijd tussen de premier en vicepremier op de dag dat de president slachtoffer wordt van een moordaanslag.
Silent Night
Gewond en zonder stem, begint een vader wiens zoon op kerstavond is gedood door een verdwaalde kogel een dodelijke wraakactie tegen de betrokkenen.
Gangs of Galicia
Als een advocate na de moord op haar vader erachter komt dat hij een dubbelleven had, zint ze op wraak en infiltreert ze in een Galicisch drugskartel om bij de leider te komen.