Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

iBOY

Film, 2017, 90 minuten
iBOY
Wanneer er stukjes mobiele telefoon in het brein van een tiener terechtkomen, krijgt hij de controle over apparaten en wil hij wraak nemen met zijn nieuwe krachten.
De film iBOY is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 90 minuten. iBoy is gebaseerd op de gelijknamige roman van Kevin Brooks, de bekroonde schrijver van jeugdboeken. Deze film is Onheilspellend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

iBOY op Moviemeter

Score: 2,78 van de 5

De 16-jarige Tom probeert een gewelddadige aanval op zijn vriendinnetje Lucy te stoppen. Hierbij wordt hij neergeschoten en belandt hij in een coma. Wanneer hij uit de coma ontwaakt ontdekt hij dat stukjes van zijn smartphone in zijn brein zijn terechtgekomen, wat hem superheldkrachten geeft. Hij weet en ziet meer dan hij zich ooit voor kon stellen. En met deze ongelooflijke kracht komt de keuze: wraak nemen op de gewelddadige straatbende die zijn vriendin Lucy terroriseert of zich gedeisd houden?

iBOY op IMDB

Score: 6 van de 10

After being shot, Tom wakes from a coma to discover that fragments of his smart phone have been embedded in his head, and worse, that returning to normal teenage life is impossible because he has developed a strange set of superpowers.

Acteurs in iBOY

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals iBOY

Stereo

Stereo

(2014)

ARQ

ARQ

(2016)

Clinical

Clinical

(2017)

Coin Heist

Coin Heist

(2017)

Take the 10

Take the 10

(2017)

Travelers

Travelers

(2017)

Riverdale

Riverdale

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.
Betaal
Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.