Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

iBOY

Film, 2017, 90 minuten
iBOY
Wanneer er stukjes mobiele telefoon in het brein van een tiener terechtkomen, krijgt hij de controle over apparaten en wil hij wraak nemen met zijn nieuwe krachten.
De film iBOY is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 90 minuten. iBoy is gebaseerd op de gelijknamige roman van Kevin Brooks, de bekroonde schrijver van jeugdboeken. Deze film is Onheilspellend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

iBOY op Moviemeter

Score: 2,78 van de 5

De 16-jarige Tom probeert een gewelddadige aanval op zijn vriendinnetje Lucy te stoppen. Hierbij wordt hij neergeschoten en belandt hij in een coma. Wanneer hij uit de coma ontwaakt ontdekt hij dat stukjes van zijn smartphone in zijn brein zijn terechtgekomen, wat hem superheldkrachten geeft. Hij weet en ziet meer dan hij zich ooit voor kon stellen. En met deze ongelooflijke kracht komt de keuze: wraak nemen op de gewelddadige straatbende die zijn vriendin Lucy terroriseert of zich gedeisd houden?

iBOY op IMDB

Score: 6 van de 10

After being shot, Tom wakes from a coma to discover that fragments of his smart phone have been embedded in his head, and worse, that returning to normal teenage life is impossible because he has developed a strange set of superpowers.

Acteurs in iBOY

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals iBOY

The Losers

The Losers

(2010)

Chappie

Chappie

(2015)

ARQ

ARQ

(2016)

Clinical

Clinical

(2017)

Coin Heist

Coin Heist

(2017)

Take the 10

Take the 10

(2017)

Travelers

Travelers

(2018)

Riverdale

Riverdale

(2021)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Endless Night
Een 17-jarige is het monotone leven in een buitenwijk zat en raakt bevriend met een groep tieners die een drug gebruikt die hen doet dromen terwijl ze wakker zijn.
Buba
Als een oplichter uit een klein dorp zich met zijn manipulatieve broer bij de lokale maffia aansluit, wordt zijn obsessie met karma en balans hilarisch meedogenloos.
Justice Served
Een groep vrijheidsstrijders valt de rechtszaak binnen van een witte politieagent die een zwarte man heeft neergeschoten. Het hele land volgt de gijzeling op televisie.
Keep Breathing
Wanneer een vliegtuigje in de Canadese wildernis neerstort, moet de enige overlevende tegen de elementen en haar innerlijke demonen strijden om in leven te blijven.
The Most Hated Man on the Internet
Een volhardende moeder is vastbesloten om de foto's van haar dochter van een wraakpornowebsite te verwijderen en onderneemt online een kruistocht om de wrede oprichter te stoppen.