Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ice Guardians

Documentaire, 2016, 108 minuten
Ice Guardians
Deze film analyseert de controversiële rol van 'enforcers' bij ijshockey en de zowel fysieke als mentale prijs die de beruchte, stoere jongens in deze sport betalen.
De documentaire Ice Guardians is uitgebracht in 2016 en duurt 108 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze documentaire is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ice Guardians op Moviemeter

Score: 2,83 van de 5

'Enforcers' zijn populaire spelers in de ijshockeyring. Weinig mensen begrijpen deze positie en nog minder mensen waarderen wat erbij komt kijken om er een te worden. Is hun einde nabij door letsels en slechte pr? Deze film analyseert de controversiële rol van 'enforcers' bij ijshockey en de zowel fysieke als mentale prijs die de beruchte, stoere jongens in deze sport betalen.

Ice Guardians op IMDB

Score: 7,6 van de 10

On-ice enforcers struggle to rise through the professional ranks of the world's most prestigious hockey league, only to be confronted with a new found fight for the existence of the role itself.

Acteurs in Ice Guardians

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Ice Guardians

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Kaulitz & Kaulitz
Tweelingbroers en supersterren Tom en Bill Kaulitz geven een kijkje in hun privéleven in LA en Duitsland in deze grappige en intieme realityserie.
Black Barbie
Ontdek het onvertelde verhaal van de eerste zwarte Barbie en de cruciale rol die drie vooruitstrevende vrouwen bij Mattel speelden bij het maken van een pop die op hen leek.
Mysteries of the Terracotta Warriors
Duizenden terracottakrijgers bewaakten de graftombe van de eerste Chinese keizer. Dit is hun verhaal, verteld aan de hand van archeologisch bewijs en re-enactments.
Rafa Márquez: El Capitán
De Mexicaanse verdediger vertelt over zijn overwinningen en verliezen in de voetbalwereld en daarbuiten, en vertelt over zijn dromen, dwalingen en vastberadenheid.
Nelma Kodama: The Queen of Dirty Money
Nelma Kodama is weer op vrije voeten en vertelt wat haar aandeel is geweest als berucht valutahandelaar op de zwarte markt in een groot Braziliaans corruptieschandaal.