Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ice Guardians

Documentaire, 2016, 108 minuten
Ice Guardians
Deze film analyseert de controversiële rol van 'enforcers' bij ijshockey en de zowel fysieke als mentale prijs die de beruchte, stoere jongens in deze sport betalen.
De documentaire Ice Guardians is uitgebracht in 2016 en duurt 108 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze documentaire is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ice Guardians op Moviemeter

Score: 2,83 van de 5

'Enforcers' zijn populaire spelers in de ijshockeyring. Weinig mensen begrijpen deze positie en nog minder mensen waarderen wat erbij komt kijken om er een te worden. Is hun einde nabij door letsels en slechte pr? Deze film analyseert de controversiële rol van 'enforcers' bij ijshockey en de zowel fysieke als mentale prijs die de beruchte, stoere jongens in deze sport betalen.

Ice Guardians op IMDB

Score: 7,6 van de 10

On-ice enforcers struggle to rise through the professional ranks of the world's most prestigious hockey league, only to be confronted with a new found fight for the existence of the role itself.

Acteurs in Ice Guardians

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Ice Guardians

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pamela, a love story
Aan de hand van persoonlijke video's en dagboeken vertelt Pamela Anderson zelf het verhaal van haar opkomst, onstuimige romances en beruchte sekstapeschandaal.
The Hatchet Wielding Hitchhiker
In deze schokkende documentaire wordt het verhaal verteld van een zorgeloze nomade die een virale ster werd en vervolgens na een neerwaartse spiraal in de gevangenis belandde.
Mumbai Mafia: Police vs The Underworld
In het Mumbai van de jaren 90 hebben een misdaadbaas en zijn netwerk de macht over de stad - tot de opkomst van 'encounter cops' die schaamteloos hun doelwitten vermoorden.
MADOFF: The Monster of Wall Street
In deze docuserie wordt de opkomst en ondergang gevolgd van financier Bernie Madoff, het brein achter een van de grootste ponzifraudes in de geschiedenis van Wall Street.
Romantic Road
Deze documentaire volgt een Engelse advocaat en zijn vrouw terwijl ze opnieuw een jeugdreis door India en Bangladesh maken in hun Rolls-Royce uit 1936.