Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ideias à Venda

Tv-serie, 2021
Ideias à Venda
Braziliaanse ondernemers delen hun ideeën met het publiek en beroemde juryleden. Maar om R$ 200.000,00 te winnen, moeten ze ook zware uitdagingen zien te overwinnen.
De tv-serie Ideias à Venda is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Eliana presenteert deze realitycompetitie met beroemdheden zoals Luana Génot, Luisa Mell, Leo Picon en Mariana Rios. Geschikt voor alle leeftijden. Ideias à Venda is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Ideias à Venda

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Portugees (Brazilië) - Audiobeschrijving;Portugees (Brazilië) [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Portugees (Brazilië)

Meer zoals Ideias à Venda

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Reporting for Duty
Wanneer Suzano de rol van politiechef op zich neemt in een nieuw politiedistrict, moet deze schuchtere nieuwkomer zich bewijzen tegenover zijn onverschrokken team.
Is She the Wolf?
Ze zijn hier allemaal op zoek naar de ware liefde, maar onder de vrouwen bevindt zich in ieder geval één 'wolf' die niet verliefd mag worden.
A Life Too Short: The Isabella Nardoni Case
Wanneer een 5-jarig meisje uit het appartement van haar vader valt, gaat haar moeder op zoek naar gerechtigheid. Ze komt daarbij in de nationale belangstelling te staan.
At Home With The Furys
In deze hilarische en oprechte docusoap trekt ongeslagen zwaargewichtkampioen Tyson Fury zich terug uit het boksen om de eigenaardigheden van het gezinsleven te omarmen.
Down for Love
Deze feelgoodrealityserie waarin een groep mensen met downsyndroom zich door alle pieken en dalen van het daten baant, is een hartverwarmende zoektocht naar liefde.