Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Arnaque à la carte

Film, 2013, 111 minuten, 538.896 beoordelingen
Arnaque à la carte
Als een man in Colorado beschuldigd wordt van misdaden die hij niet gepleegd heeft gaat hij op zoek naar zijn identiteitsdief die in Florida woont.
De film Arnaque à la carte is uitgebracht in 2013 en duurt 111 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Absurd, Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Arnaque à la carte op Moviemeter

Score: 2,52 van de 5

Diana (Melissa McCarthy) leidt een luxueus leventje in de dure buitenwijken van Miami. Met een oneindig saldo op haar rekening koopt ze alles wat haar hartje begeert. Er is echter één probleem: de rekening staat niet op haar naam. Ze pleegt identiteitsfraude op ene “Sandy Bigelow Patterson,” een simpele accountant die aan de andere kant van Amerika woont. Met maar één week te gaan voordat zijn kleine bedrijf de mist in gaat, moet de échte Sandy Bigelow Patterson (Jason Bateman) naar het Zuiden vertrekken om de vrouw te confronteren die misbruik maakt van zijn persoonlijke gegevens en zijn geld zien terug te krijgen. Eenmaal aangekomen komt hij erachter dat je eigen identiteit proberen terug te krijgen moeilijker is dan hij had verwacht.

Arnaque à la carte op IMDB

Score: 6 van de 10

Mild mannered businessman Sandy Patterson travels from Denver to Florida to confront the deceptively harmless looking woman who has been living it up after stealing Sandy's identity.

Acteurs in Arnaque à la carte

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Frans;Duits;Nederlands

Meer zoals Arnaque à la carte

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Babies
Van aanleg tot opvoeding. Een docuserie over baanbrekende wetenschap die laat zien hoe baby's tijdens hun eerste jaar het leven ontdekken.
Gentefied
Als hun buurt in LA begint te veryuppen, halen de Morales het onderste uit de kan om hun opa's tacotent te redden – en hun eigen dromen te verwezenlijken.
Spectros
Een groep tieners raakt verwikkeld in een bovennatuurlijke strijd wanneer er eeuwenoude wraakzuchtige geesten verschijnen in het Liberdade-district van São Paulo.
Puerta 7
Een vastberaden vrouw probeert een Argentijnse voetbalclub te redden door de gewelddadige misdaad en corruptie rond de intense achterban aan te pakken.
Glitch Techs
Twee tieners werken in een gamewinkel als dekmantel voor hun werkelijke taak: jagen op videogamemonsters die zijn uitgebroken in de echte wereld.