Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Il a déjà tes yeux

He Even Has Your Eyes
Film, 2016, 94 minuten
Il a déjà tes yeux
Wanneer het Frans-Afrikaanse stel Paul en Sali erachter komt dat de baby die ze willen adopteren blank is, leidt dat tot chaos en confrontaties binnen de familie.
De film Il a déjà tes yeux is uitgebracht in 2016 en duurt 94 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Hartverwarmend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Il a déjà tes yeux op IMDB

Score: 6,1 van de 10

Paul is married to Sali. Everything would be fine if they could get a child. Until the day when Sali receives the call that they have been waiting for so long: their adoption file is approved. He is adorable, he is 6 months old, his name is Benjamin. He is blond with blue eyes and white. They - are black.

Acteurs in Il a déjà tes yeux

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Turks;Frans
Ondertiteling: Engels;Spaans;Frans;Turks;Nederlands

Meer zoals Il a déjà tes yeux

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Something Between
De kunst van acrobatisch paragliden wordt onderzocht door de ogen van talentvolle jonge piloten die vier maanden door Europa reizen om hun sport te beoefenen.
T'es pas bien là?
Krijg een inkijkje in het gevaarlijke leven van skiër Vivian Bruchez als hij spannende — en steile — avonturen beleeft met zijn vrienden.
The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
The Long Road to War
In deze documentaire wordt het ontstaan van WO I onderzocht, vanaf de 19e eeuw tot de moord op aartshertog Franz Ferdinand.
Time: Le temps d'un hiver
Fotografen leggen momenten vast van extreme wintersporten, waaronder duizelingwekkende en gedurfde skitechnieken.