Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Il Divin Codino

Film, 2021, 92 minuten
Il Divin Codino
Het verhaal van Roberto Baggio, een van de beste voetballers aller tijden, met zijn carrièrehoogtepunten, zijn aanpak van blessures en zijn ontdekking van het boeddhisme.
De film Il Divin Codino is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 92 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Il Divin Codino is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Inspirerend, Hartverwarmend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Il Divin Codino

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels (Verenigd Koninkrijk);Spaans (Spanje);Frans;Italiaans - Audiobeschrijving;Italiaans [Or
Ondertiteling: Duits;Engels (Verenigd Koninkrijk);Frans;Italiaans;Nederlands

Meer zoals Il Divin Codino

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Warriors of Future
Wanneer een meteoor met een vernietigende plant op de wereld inslaat, krijgt een zelfmoordcommando uren de tijd om hun post-apocalyptische stad van de totale ondergang te redden.
Lady Chatterley's Lover
De ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem.
The Souvenir
Begin jaren 80 begint een beschermd opgevoede filmstudente te ontdekken wie ze is als ze een relatie krijgt met een stijlvolle, maar dubieuze man.