Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Invisible Thread

Film, 2022, 109 minuten
The Invisible Thread
Een tienerzoon van twee vaders maakt een documentaire over zijn ouders, maar is verrast als er binnen zijn familie een levensechte plotwending plaatsvindt.
De film The Invisible Thread is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 109 minuten. Francesco Scianna en Filippo Timi spelen de gebroken vaders in deze dramatische comedy over de betekenis van 'gezin'. Geschikt voor 12 jaar en ouder. The Invisible Thread is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hartverwarmend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Invisible Thread op IMDB

Score: 6,9 van de 10

Leone, 16 years old and two dads, Simone and Paolo, was born in California thanks to Tilly, an American woman who helped his parents to bring him into the world. Leone then grew up in Italy like all the other children but he also experienced the struggles for rights in which his family participated. All this is told in a short video that Leone is preparing as a school assignment together with Jacopo, his best friend. Just as, dodging prejudices and misunderstandings about his sexuality, Leone is about to experience his first love story, the solidity of his family seems to be in danger. Living a complex family situation will push Leo to reflect on the true nature of the "invisible thread" that binds him to his fathers and to all those who wanted his birth.

Acteurs in The Invisible Thread

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels (Verenigd Koninkrijk);Spaans (Spanje);Frans;Italiaans - Audiobeschrijving;Italiaans [Or
Ondertiteling: Duits;Engels (Verenigd Koninkrijk);Frans;Italiaans;Nederlands

Meer zoals The Invisible Thread

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vasco Rossi: Living It
De meest geliefde rockster van Italië, Vasco Rossi, verleent ongekende toegang tot intieme details uit zijn persoonlijke leven en succesvolle carrière door de decennia heen.
Street Flow 2
De broers Traoré hebben moeite om de vicieuze cirkel van verraad, wraak en geweld te doorbreken en blijven vechten voor een betere toekomst in een louche buitenwijk van Parijs.
Forgotten Love
Een ooit gerespecteerde chirurg die zijn gezin en geheugen is kwijtgeraakt, krijgt een kans op verlossing wanneer hij weer contact legt met iemand uit zijn vergeten verleden.
Ehrengard: The Art of Seduction
Een liefdesexpert die is aangesteld om de verlegen zoon van de groothertogin de kunst der liefde bij te brengen, raakt verwikkeld in een schandaal én een eigen romance.
Vita & Virginia
In de jaren 1920 was Vita Sackville-West een vrijgevochten popschrijfster en Virginia Woolf een piekerende intellectueel. Tien jaar lang waren ze vurige minnaars.