Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Invisible Thread

Film, 2022, 109 minuten
The Invisible Thread
Een tienerzoon van twee vaders maakt een documentaire over zijn ouders, maar is verrast als er binnen zijn familie een levensechte plotwending plaatsvindt.
De film The Invisible Thread is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 109 minuten. Francesco Scianna en Filippo Timi spelen de gebroken vaders in deze dramatische comedy over de betekenis van 'gezin'. Geschikt voor 12 jaar en ouder. The Invisible Thread is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hartverwarmend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Invisible Thread op IMDB

Score: 6,9 van de 10

Leone, 16 years old and two dads, Simone and Paolo, was born in California thanks to Tilly, an American woman who helped his parents to bring him into the world. Leone then grew up in Italy like all the other children but he also experienced the struggles for rights in which his family participated. All this is told in a short video that Leone is preparing as a school assignment together with Jacopo, his best friend. Just as, dodging prejudices and misunderstandings about his sexuality, Leone is about to experience his first love story, the solidity of his family seems to be in danger. Living a complex family situation will push Leo to reflect on the true nature of the "invisible thread" that binds him to his fathers and to all those who wanted his birth.

Acteurs in The Invisible Thread

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels (Verenigd Koninkrijk);Spaans (Spanje);Frans;Italiaans - Audiobeschrijving;Italiaans [Or
Ondertiteling: Duits;Engels (Verenigd Koninkrijk);Frans;Italiaans;Nederlands

Meer zoals The Invisible Thread

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.