Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Il legame

Film, 2020, 93 minuten
Il legame
Wanneer een vrouw op bezoek is bij de moeder van haar verloofde in Zuid-Italië, vecht ze tegen een mysterieuze vloek waardoor ze haar dochter dreigt te verliezen.
De film Il legame is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 93 minuten. Mia Maestro ('The Strain') en Riccardo Scamarcio ('John Wick 2') spelen in deze griezelige Italiaanse thriller. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Il legame is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Onheilspellend, Eng, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Il legame

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Italiaans - Audiobeschrijving;Italiaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Italiaans;Nederlands

Meer zoals Il legame

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
Anja
Een apathische man ontmoet een vrouw via een virtualreality-ervaring en raakt verstrikt in een duistere onderwereld.
La Scuola Cattolica
In 1975 plegen drie leerlingen van een katholieke jongensschool in Rome een misdaad. Hun klasgenoten en de gemeenschap zijn geschokt.
HollyBlood
Een verlegen tiener probeert zijn crush voor zich te winnen en doet zich voor als een vampier. Maar hij weet niet dat er een echt onsterfelijk wezen op de loer ligt.