Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Iliza Shlesinger: Confirmed Kills

Film, 2016, 77 minuten
Iliza Shlesinger: Confirmed Kills
De televisiewereld is een wereld vol haaien, vindt deze stand-upsensatie. Ze analyseert haar vrouw-zijn en leert ons hoe we met het feestbeest in onszelf moeten omgaan.
De film Iliza Shlesinger: Confirmed Kills is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 77 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Iliza Shlesinger: Confirmed Kills is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Snedig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Iliza Shlesinger: Confirmed Kills op IMDB

Score: 6,4 van de 10

Iliza Shlesinger: Confirmed Kills is a TV special starring Iliza Shlesinger. Iliza Shlesinger performs in this standup talking about dating, feminism and some of the intricacies associated with being a woman in the 21st century.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Iliza Shlesinger: Confirmed Kills

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?
The Year I Started Masturbating
De wereld van een ambitieuze carrièrevrouw stort in als ze vlak voor haar veertigste verjaardag wordt gedumpt en ze gedwongen wordt haar chaotische leven opnieuw te evalueren.
FUBAR
Als een vader en dochter ontdekken dat ze beiden in het geheim werken voor de CIA, verandert een riskante undercovermissie in een disfunctioneel-gezinsprobleem.
Kathal - A Jackfruit Mystery
Wanneer twee waardevolle jackfruits uit de tuin van een politicus verdwijnen, gaat een pittige agente op onderzoek uit, maar dat verloopt niet zoals verwacht.
XO, Kitty
De jonge koppelaarster Kitty gaat naar de kostschool van haar overleden moeder in Seoel. Als ze daar wordt herenigd met haar vriend, ontvouwt zich een nieuw liefdesverhaal.