Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

I'll Be Home for Christmas

Film, 2016, 88 minuten
I'll Be Home for Christmas
Assistent-officier van justitie Jackie wil een zaak afronden en kerst vieren met haar dochter, maar haar plannen vallen in duigen als haar ex-man opeens langskomt.
De film I'll Be Home for Christmas is uitgebracht in 2016 en duurt 88 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

I'll Be Home for Christmas op IMDB

Score: 6,4 van de 10

Jackie Foster (Suvari), is a dynamic Assistant District Attorney and single mom. But when Jackie's estranged dad, Jack (Brolin), a gruff retired police officer, unexpectedly shows up at her door, they will be forced to confront old wounds.

Acteurs in I'll Be Home for Christmas

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals I'll Be Home for Christmas

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.