Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

I'll Sleep When I'm Dead

Documentaire, 2016, 79 minuten
I'll Sleep When I'm Dead
Superster dj Steve Aoki praat over de drijfveer van zijn carrière: zijn ambitieuze vader, Rocky Aoki, de standvastige waaghals en oprichter van Benihana.
De documentaire I'll Sleep When I'm Dead is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 79 minuten. Deze opwindende kijk op de opkomst van Aoki in de elektronische muziek kreeg een Grammy-nominatie voor Beste muziekfilm. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.I'll Sleep When I'm Dead is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Hartverwarmend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

I'll Sleep When I'm Dead op IMDB

Score: 6,7 van de 10

I'll Sleep When I'm Dead, directed by Justin Krook, is a heart-pumping yet heart-wrenching documentary about one of the most eminent DJs working today: Steve Aoki. In the lead-up to Aoki's biggest show of his career, this introspective doc examines the driving force behind his passion: Rocky Aoki, daredevil showman, Benihana founder, and Steve's looming father figure. From producers David Gelb (Chef's Table, Jiro Dreams of Sushi), Matthew Weaver (Rock of Ages), Matt Colon, Happy Walters, Executive Producer Michael Mailis and Co-Producer Susan Wrubel.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals I'll Sleep When I'm Dead

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.
Diana: The Woman Inside
Goede vrienden en experts geven een kijkje in het leven van prinses Diana, zoals haar hobby's, gevoel voor humor, en impact op de koninklijke familie.
Cryptopia: Bitcoin, Blockchains and the Future of the Internet
Regisseur Torsten Hoffmann interviewt voorstanders en sceptici uit de cryptobranche en onderzoekt de fundamenten en mogelijkheden van cryptovaluta's en blockchains.
Dachau
Via interviews met overlevenden en familieleden van gevangenen schetst deze documentaire de wrede geschiedenis van het eerste nazi-concentratiekamp.
A Bigger Splash
Kunstenaar David Hockney speelt een schilder die zijn scheppingsdrang terugvindt na een emotionele scheiding in deze quasi-documentaire uit 1974.