Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

I'll Sleep When I'm Dead

Documentaire, 2016, 79 minuten
I'll Sleep When I'm Dead
Superster dj Steve Aoki praat over de drijfveer van zijn carrière: zijn ambitieuze vader, Rocky Aoki, de standvastige waaghals en oprichter van Benihana.
De documentaire I'll Sleep When I'm Dead is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 79 minuten. Deze opwindende kijk op de opkomst van Aoki in de elektronische muziek kreeg een Grammy-nominatie voor Beste muziekfilm. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.I'll Sleep When I'm Dead is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Hartverwarmend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

I'll Sleep When I'm Dead op IMDB

Score: 6,7 van de 10

I'll Sleep When I'm Dead, directed by Justin Krook, is a heart-pumping yet heart-wrenching documentary about one of the most eminent DJs working today: Steve Aoki. In the lead-up to Aoki's biggest show of his career, this introspective doc examines the driving force behind his passion: Rocky Aoki, daredevil showman, Benihana founder, and Steve's looming father figure. From producers David Gelb (Chef's Table, Jiro Dreams of Sushi), Matthew Weaver (Rock of Ages), Matt Colon, Happy Walters, Executive Producer Michael Mailis and Co-Producer Susan Wrubel.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals I'll Sleep When I'm Dead

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Waco: American Apocalypse
Deze documentaireserie bevat nooit eerder vertoond materiaal van de notoire 51 dagen durende impasse tussen federale agenten en een zwaarbewapende, religieuze groep in 1993.
Caught Out: Crime. Corruption. Cricket.
Deze sportdocumentaire onderzoekt India's grootste matchfixing-schandaal, de betrokken spelers en de journalisten die de corruptie aan het licht brachten.
Big Cats
Leeuwen, luipaarden en cheeta's krijgen vaak de schuld van dood vee en zijn gewild vanwege hun vacht. Er zijn dan ook weinig habitats waar ze echt veilig kunnen leven.
In the Name of God: A Holy Betrayal
Deze docuserie onderzoekt de duistere kant van blind geloof aan de hand van vier huiveringwekkende, waargebeurde verhalen van Koreaanse leiders die beweren een profeet te zijn.
Monique Olivier: Accessory to Evil
Tussen 1987 en 2003 vestigde Michel Fourniret zijn naam als Frankrijks meest beruchte moordenaar. Maar zijn vrouw was een raadsel: was ze een pion of was ze medeplichtig?