Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

I'm Brent Morin

Film, 2015, 67 minuten
I'm Brent Morin
In deze soloshow brengt Brent Morin je aan het lachen met verhalen over de puberale lijdensweg en over die keer dat een meisje hem dumpte voor een goochelaar.
De film I'm Brent Morin is een Netflix Original en is uitgebracht in 2015 en duurt 67 minuten. Acteur en komiek Brent Morin is regelmatig te gast bij 'Conan' en speelt ook de hoofdrol in de sitcom 'Undateable'. Geschikt voor alle leeftijden. I'm Brent Morin is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Cynisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

I'm Brent Morin op IMDB

Score: 6,6 van de 10

Brent Morin: I'm Brent Morin is a TV special starring Brent Morin. In a witty solo show, Brent Morin serves up infectious laughs on the agony of puberty, hot guy problems and the time his girlfriend dumped him for a magician.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Turks;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals I'm Brent Morin

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.