Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Imperial Dreams

Film, 2014, 86 minuten
Imperial Dreams
Een jonge vader komt vrij en wil thuis voor zijn zoon zorgen en schrijver worden, maar misdaad, armoede en een verrot systeem brengen zijn plannen in gevaar.
De film Imperial Dreams is een Netflix Original en is uitgebracht in 2014 en duurt 86 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Imperial Dreams op Moviemeter

Score: 3,18 van de 5

Als de 21-jarige crimineel Bambi weer vrijkomt uit de gevangenis, wil hij zijn leven beteren. Hij moet ook wel, want thuis wacht een jong zoontje op hem die niemand meer heeft sinds ook zijn moeder achter de tralies belandde. Voorgoed vaarwel zeggen tegen het criminele leven blijkt echter vrijwel onmogelijk voor Bambi.

Imperial Dreams op IMDB

Score: 6,8 van de 10

A 21-year-old reformed gangster's devotion to his family and his future is put to the test when he is released from prison and returns to his old stomping grounds in Watts, Los Angeles.

Acteurs in Imperial Dreams

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Imperial Dreams

Very Big Shot

Very Big Shot

(2015)

13TH

13TH

(2016)

Mr. Pig

Mr. Pig

(2016)

iBOY

iBOY

(2017)

Take the 10

Take the 10

(2017)

Fauda

Fauda

(2020)

Divines

Divines

(2016)

Cannabis

Cannabis

(2016)

Chewing Gum

Chewing Gum

(2017)

Barry

Barry

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Christmas Time Is Here
Romantiek, onroerend goed en familiebanden botsen als een makelaarster verliefd wordt op een belangrijke klant die de gezellige herberg van haar vader wil overnemen.
Angel Falls Christmas
Een door werk geobsedeerde arts wil aan haar ex bewijzen dat ze wel van kerst houdt. Een engelachtige barista helpt haar een checklist voor de feestdagen te maken.
A Man of Action
In dit drama, geïnspireerd op het leven van Lucio Urtubia, richt een anarchist zich met een ingenieuze vervalsingsoperatie op een van 's werelds grootste banken.
Colette
Een man verhuist zijn vrouw naar magisch Parijs, waar ze zijn broodschrijver wordt. Ze vecht er, gesterkt door succes, voor haar identiteit als schrijver en vrijdenker.
The Longshots
Als een meisje van 11 de eerste vrouwelijke quarterback in het Pop Warner-toernooi wordt, vragen mensen zich af wat dit moet worden. Totdat de overwinning nabij is.