Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Imperial Dreams

Film, 2014, 86 minuten
Imperial Dreams
Een jonge vader komt vrij en wil thuis voor zijn zoon zorgen en schrijver worden, maar misdaad, armoede en een verrot systeem brengen zijn plannen in gevaar.
De film Imperial Dreams is een Netflix Original en is uitgebracht in 2014 en duurt 86 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Imperial Dreams op Moviemeter

Score: 3,18 van de 5

Als de 21-jarige crimineel Bambi weer vrijkomt uit de gevangenis, wil hij zijn leven beteren. Hij moet ook wel, want thuis wacht een jong zoontje op hem die niemand meer heeft sinds ook zijn moeder achter de tralies belandde. Voorgoed vaarwel zeggen tegen het criminele leven blijkt echter vrijwel onmogelijk voor Bambi.

Imperial Dreams op IMDB

Score: 6,8 van de 10

A 21-year-old reformed gangster's devotion to his family and his future is put to the test when he is released from prison and returns to his old stomping grounds in Watts, Los Angeles.

Acteurs in Imperial Dreams

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Imperial Dreams

Stereo

Stereo

(2014)

Very Big Shot

Very Big Shot

(2015)

13TH

13TH

(2016)

Mr. Pig

Mr. Pig

(2016)

iBOY

iBOY

(2017)

Take the 10

Take the 10

(2017)

Fauda

Fauda

(2018)

Divines

Divines

(2016)

Cannabis

Cannabis

(2016)

Chewing Gum

Chewing Gum

(2017)

Barry

Barry

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.