Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Imperial Dreams

Film, 2014, 86 minuten
Imperial Dreams
Een jonge vader komt vrij en wil thuis voor zijn zoon zorgen en schrijver worden, maar misdaad, armoede en een verrot systeem brengen zijn plannen in gevaar.
De film Imperial Dreams is een Netflix Original en is uitgebracht in 2014 en duurt 86 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Imperial Dreams op Moviemeter

Score: 3,18 van de 5

Als de 21-jarige crimineel Bambi weer vrijkomt uit de gevangenis, wil hij zijn leven beteren. Hij moet ook wel, want thuis wacht een jong zoontje op hem die niemand meer heeft sinds ook zijn moeder achter de tralies belandde. Voorgoed vaarwel zeggen tegen het criminele leven blijkt echter vrijwel onmogelijk voor Bambi.

Imperial Dreams op IMDB

Score: 6,8 van de 10

A 21-year-old reformed gangster's devotion to his family and his future is put to the test when he is released from prison and returns to his old stomping grounds in Watts, Los Angeles.

Acteurs in Imperial Dreams

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Imperial Dreams

Very Big Shot

Very Big Shot

(2015)

13TH

13TH

(2016)

Mr. Pig

Mr. Pig

(2016)

iBOY

iBOY

(2017)

Take the 10

Take the 10

(2017)

Fauda

Fauda

(2020)

Divines

Divines

(2016)

Cannabis

Cannabis

(2016)

Chewing Gum

Chewing Gum

(2017)

Barry

Barry

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.
La última cena
In deze experimentele film komt een groep acteurs en technici samen om een geïmproviseerde film te maken rond een etentje met vrienden.
Las olas
Een weduwnaar is onderweg van zijn huis in Spanje naar een dorp in Zuid-Frankrijk en probeert zijn pijnlijke herinneringen aan de Spaanse Burgeroorlog een plaats te geven.
The Sandman
Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
KAKEGURUI TWIN
Mary Saotome is vastbesloten om hogerop te komen en investeert alles wat ze heeft in wat haar elitaire middelbare school het meest waardeert: gokken met hoge inzet.