Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

In Good Hands 2

Film, 2024, 99 minuten
In Good Hands 2
Een pas met elkaar herenigde vader en zoon worstelen met een nieuw begin na een tragedie. Kunnen ze de leegte opvullen die hun geliefde vrouw en moeder heeft achtergelaten?
De film In Good Hands 2 is een Netflix Original en is uitgebracht in 2024 en duurt 99 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. In Good Hands 2 is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Sentimenteel, Bitterzoet, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in In Good Hands 2

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiodescriptie;Engels;Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Frans - Audiodescriptie;Turks - Aud
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Turks

Meer zoals In Good Hands 2

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Champion
Een heetgebakerde footballspeler belandt na een gevecht op de bank en krijgt een nieuwe mentor: een teruggetrokken academicus die hem zal leren zijn angsten onder ogen te zien.
Lobola Man
Ace Ngubeni, een gewiekste lobola-onderhandelaar, moet zijn lastigste deal ooit sluiten voor een verlegen klant. Maar er staat meer op het spel dan alleen geld.
Blame the Game
Pia nodigt haar nieuwe vriend Jan uit op haar vaste spelletjesavond, maar de onaangekondigde komst van Pia's ex verhoogt de inzet voor iedereen.
Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.
Goyo
Een jonge autistische museumgids leeft volgens een strikte routine - totdat hij verliefd wordt op zijn collega en een wervelwind van nieuwe, intense emoties onder ogen moet zien.