Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Framed! A Sicilian Murder Mystery

Incastrati
Tv-serie, 2022
Framed! A Sicilian Murder Mystery
Nadat twee klunzige tv-technici op een plaats delict zijn gestuit, doen ze er alles aan om geen verdachten te worden. Ze raken echter steeds verder in de problemen.
De tv-serie Framed! A Sicilian Murder Mystery is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Het bekende komische duo Salvatore Ficarra en Valentino Picone (Striscia la notizia) speelt in deze misdaadcomedyserie. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Framed! A Sicilian Murder Mystery is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Absurd, Grappig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Framed! A Sicilian Murder Mystery

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Italiaans - Audiobeschrijving;Italiaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Italiaans;Nederlands

Meer zoals Framed! A Sicilian Murder Mystery

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.
Òlòtūré: The Journey
Een jonge journalist werkt undercover als sekswerker in Nigeria. Ze wil corruptie aan het licht brengen en vecht voor haar leven terwijl ze een weg naar Europa zoekt.
Gangs of Galicia
Als een advocate na de moord op haar vader erachter komt dat hij een dubbelleven had, zint ze op wraak en infiltreert ze in een Galicisch drugskartel om bij de leider te komen.
Doctor Climax
Thailand, begin jaren 1970. Een dermatoloog ontketent onverwacht een massale seksuele bewustwording als Doctor Climax, een krantencolumnist die geen taboe uit de weg gaat.