Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Framed! A Sicilian Murder Mystery

Incastrati
Tv-serie, 2022
Framed! A Sicilian Murder Mystery
Nadat twee klunzige tv-technici op een plaats delict zijn gestuit, doen ze er alles aan om geen verdachten te worden. Ze raken echter steeds verder in de problemen.
De tv-serie Framed! A Sicilian Murder Mystery is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Het bekende komische duo Salvatore Ficarra en Valentino Picone (Striscia la notizia) speelt in deze misdaadcomedyserie. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Framed! A Sicilian Murder Mystery is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Absurd, Grappig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Framed! A Sicilian Murder Mystery

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Italiaans - Audiobeschrijving;Italiaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Italiaans;Nederlands

Meer zoals Framed! A Sicilian Murder Mystery

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.
DAHMER
De veroordeelde moordenaar Jeffrey Dahmer bracht 17 tieners en jongemannen om het leven gedurende een periode van meer dan tien jaar. Hoe ontweek hij de politie zo lang?
Du bist nicht allein
Verlangend naar een tweede kans gaan vijf saaie Berlijners, waaronder een natuurkundige en een ex-actrice, op zoek naar een vonk die hen weer inspireert.