Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Inception

Film, 2010, 148 minuten, 4.257.272 beoordelingen
Inception
Een dief die geheimen steelt via de dromen van mensen, doet nog één laatste klus: een gevaarlijke missie om een idee in het onderbewustzijn van een doelwit te planten.
De film Inception is uitgebracht in 2010 en duurt 148 minuten. Deze thriller van Christopher Nolan met Leonardo DiCaprio won vier Oscars, o.a. voor Beste visuele effecten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Geestverruimend, Spannend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Inception op Moviemeter

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) is een meesterdief, gespecialiseerd in het “stelen” van waardevolle geheimen in de droomstaat van een mens, wanneer de geest het kwetsbaarst is. Cobb is hierdoor een gewilde speler in de verraderlijke nieuwe wereld van bedrijfsspionage, maar dit heeft hem tegelijkertijd ook tot een internationale vluchteling gemaakt, wat hem alles kan kosten wat hij ooit lief had. Nu krijgen Cobb en zijn team van specialisten een nieuwe taak aangeboden. Een 'laatste' taak die ervoor kan zorgen dat Cobb zijn oude leven weer terugkrijgt. Deze taak is niet het stelen van een idee, maar het plaatsen van een idee. Als ze slagen, dan kan het de perfecte misdaad zijn. Maar er is ook een levensgevaarlijke vijand, iemand die altijd Cobb's volgende zet lijkt te voorspellen...

Inception op IMDB

Score: 9 van de 10

A thief who steals corporate secrets through use of dream-sharing technology is given the inverse task of planting an idea into the mind of a CEO.

Trailer

Acteurs in Inception

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals Inception

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Carter
Een man wordt wakker zonder zich iets te kunnen herinneren. Een mysterieuze stem uit een apparaatje in zijn oor stuurt hem op een gevaarlijke missie om gijzelaars te redden.
Fast & Feel Love
Een kampioen bekers stapelen vecht voor zijn verwaarloosde liefdesleven terwijl hij zijn titel van snelste stapelaar ter wereld verdedigt.
Teenage Mutant Ninja Turtles
Als New York in handen valt van de slinkse crimineel Shredder, kruipen vier onwaarschijnlijke misdaadbestrijders uit hun schuilplaats in de riool om de stad te redden.
The Boondock Saints II: All Saints Day
Twee vigilante broers worden onterecht beschuldigd van de moord op een priester. Ze moeten hun Ierse schapenboerderij verlaten om in Boston te vechten voor gerechtigheid.
Singham
Een politie-inspecteur pleegt zelfmoord nadat een gangster hem heeft beschuldigd van corruptie, maar deze wordt al snel achternagezeten door politieman Bajirao Singham.