Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Indian Predator: The Butcher of Delhi

Tv-serie, 2022
Indian Predator: The Butcher of Delhi
Een reeks verminkte lichamen en tartende briefjes bij een gevangenis in Delhi leidt tot een jacht op een doorgewinterde moordenaar die wrok koestert tegen het systeem.
De tv-serie Indian Predator: The Butcher of Delhi is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Indian Predator: The Butcher of Delhi is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels (India);Hindi - Audiodescriptie;Hindi [Origineel];Kannada;Malayalam;Tamil;Telugu
Ondertiteling: Duits;Engels (India);Spaans (Spanje);Frans;Hindi;Indonesisch;Nederlands

Meer zoals Indian Predator: The Butcher of Delhi

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Victim/Suspect
Een journalist onderzoekt een zaak van een vrouw die een valse aangifte van verkrachting zou hebben gedaan, en ziet een patroon: autoriteiten die zich tegen de slachtoffers keren.
Muted
Sergio heeft niet meer gesproken sinds hij zes jaar geleden zijn ouders heeft vermoord. Nu wil een psychiater via een verknipt onderzoek blootleggen wat er gebeurd is.
Kathal - A Jackfruit Mystery
Wanneer twee waardevolle jackfruits uit de tuin van een politicus verdwijnen, gaat een pittige agente op onderzoek uit, maar dat verloopt niet zoals verwacht.
Working: What We Do All Day
Voor sommigen draait het om geld. Voor anderen is het een roeping. Deze docuserie gaat over de betekenis van werk voor Amerikanen in een tijd van snelle veranderingen.
McGREGOR FOREVER
Conor McGregor werd dankzij zijn keiharde klappen en beledigende grootspraak de grootste publiekstrekker van de UFC. Deze opzwepende docuserie volgt zijn veelbewogen carrière.