Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ingobernable

Tv-serie, 2018
Ingobernable
De first lady van Mexico is zelfverzekerd en idealistisch. Als ze echter het vertrouwen in haar man verliest, heeft ze al haar kracht nodig om de waarheid te achterhalen.
De tv-serie Ingobernable is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Kate del Castillo (La reina del sur) en Alberto Guerra (El señor de los cielos) spelen de hoofdrol in deze serie. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Sensueel, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ingobernable op IMDB

Score: 7,3 van de 10

The first lady of Mexico is a woman of conviction and ideals. But when she loses faith in her husband, she'll need all her strength to uncover the truth.

Trailer

Acteurs in Ingobernable

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans [Origineel];Engels;Spaans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans;Duits;Frans

Meer zoals Ingobernable

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Love Alarm
In een wereld waarin een app je informeert als iemand in de buurt je leuk vindt, ervaart Kim Jojo prille liefde terwijl ze worstelt met persoonlijke problemen.
Game Over (Telugu Version)
Een gamedesigner worstelt met een traumatische gebeurtenis uit haar verleden. De confrontatie met haar nachtmerrie mondt uit in een gruwelijke overlevingsstrijd.
Game Over (Tamil Version)
Een gameontwerpster lijdt aan een posttraumatische stressstoornis. Als een reeks moorden haar persoonlijk raakt, moet ze haar angsten overwinnen om overeind te blijven.
Game Over (Hindi Version)
Een gameontwerpster lijdt aan een posttraumatische stressstoornis. Als een reeks moorden haar persoonlijk raakt, moet ze haar angsten overwinnen om overeind te blijven.
American Factory
In deze documentaire laait de hoop op als een Chinees bedrijf een fabriek in Ohio heropent. Maar een botsing van culturen lijkt deze Amerikaanse droom te vernietigen.