Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ingobernable

Tv-serie, 2018
Ingobernable
De first lady van Mexico is zelfverzekerd en idealistisch. Als ze echter het vertrouwen in haar man verliest, heeft ze al haar kracht nodig om de waarheid te achterhalen.
De tv-serie Ingobernable is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Kate del Castillo (La reina del sur) en Alberto Guerra (El señor de los cielos) spelen de hoofdrol in deze serie. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Sensueel, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ingobernable op IMDB

Score: 7,3 van de 10

The first lady of Mexico is a woman of conviction and ideals. But when she loses faith in her husband, she'll need all her strength to uncover the truth.

Trailer

Acteurs in Ingobernable

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans [Origineel];Engels;Spaans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans;Duits;Frans

Meer zoals Ingobernable

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.