Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ingress: The Animation

Tv-serie, 2018
Ingress: The Animation
Als wetenschappers een mysterieuze substantie ontdekken die de menselijke geest kan beïnvloeden, gaan twee groepen de strijd aan om de kracht ervan in handen te krijgen.
De tv-serie Ingress: The Animation is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Spannend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ingress: The Animation op IMDB

Ingress (or Ingress: The Animation) is a 2018 Japanese anime television series based on Niantic's augmented reality mobile game of the same name. The story follows special police ...

Acteurs in Ingress: The Animation

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Spaans (Spanje);Japans - Audiodescriptie;Frans;Engels;Japans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Nederlands;Frans;Japans

Meer zoals Ingress: The Animation

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Ultramarine Magmell
Decennia na de abrupte geboorte van een nieuw continent biedt een jonge beroepsredder hulp aan avonturiers die deze gevaarlijke onbekende wereld verkennen.
El Dragón: El regreso de un guerrero
Een financier uit Tokio keert terug naar zijn geboorteland Mexico om zijn grootvader te vervangen als baas van een kartel. Hij krijgt er met twee rivalen te maken.
Seis Manos
Weeskinderen die zijn opgevoed door een meester in vechtsporten, belanden in een mysterie vol demonische krachten, drugskartels, oude rituelen en bloedoffers.
Skylines
Een hiphopproducer raakt verzeild in het geweld van de georganiseerde misdaad als hij tekent bij een platenlabel dat de spil vormt van een dodelijke drugshandel.
Criminal: UK
Binnen de muren van een verhoorkamer ondervragen Londense rechercheurs drie verdachten, die elk beschuldigd worden van een ernstig misdrijf. Maar de tijd dringt.