Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ingress: The Animation

Tv-serie, 2018
Ingress: The Animation
Als wetenschappers een mysterieuze substantie ontdekken die de menselijke geest kan beïnvloeden, gaan twee groepen de strijd aan om de kracht ervan in handen te krijgen.
De tv-serie Ingress: The Animation is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Spannend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ingress: The Animation op IMDB

Ingress (or Ingress: The Animation) is a 2018 Japanese anime television series based on Niantic's augmented reality mobile game of the same name. The story follows special police ...

Acteurs in Ingress: The Animation

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Spaans (Spanje);Japans - Audiodescriptie;Frans;Engels;Japans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Nederlands;Frans;Japans

Meer zoals Ingress: The Animation

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

7SEEDS
De verlegen Natsu ontwaakt en blijkt deel uit te maken van een groep die is gekozen om de mensheid te redden. Samen moeten ze zien te overleven op een veranderde aarde.
Exhibit A
Deze waargebeurde misdaadserie laat zien hoe onschuldige mensen zijn veroordeeld met behulp van dubieuze forensische technieken en middelen als contact-DNA en lijkhonden.
El caso Alcàsser
Nieuwe interviews en de meest recente analyse van bewijsmateriaal werpen nieuw licht op de moorden in 1992 op drie meisjes in Spanje en hun grote impact op het land.
Yankee
Een man uit Arizona is op de vlucht voor de politie en raakt in Mexico diep verwikkeld in de drugshandel met behulp van moderne technologie.
Leila
In de nabije toekomst waarin een onderdrukkingsregime voor een verzuilde samenleving zorgt, omzeilt een vrouw de regels om haar jarenlang vermiste dochter te vinden.