Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Inkaar

Film, 2013, 125 minuten, 7.436 beoordelingen
Inkaar
Een ambitieuze protegee en minnares van de baas van een reclamebureau is uit op zijn job en beschuldigt hem van seksuele intimidatie.
De film Inkaar is uitgebracht in 2013 en duurt 125 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Inkaar op Moviemeter

Score: 3 van de 5

Maya Luthra, een ambitieuze protegee en minnares van Rahul Verma, de baas van een reclamebureau is uit op zijn job. Om haar doel te bereiken beschuldigt ze hem van seksuele intimidatie. Het agentschap probeert de waarheid te achterhalen en stelt een onderzoek in en richt daarvoor een commitee op. Rahul ontkent dat hij ooit intenties had om iemand seksueel lastig te vallen maar Maya houdt vol dat ze een gevoel heeft van onzekerheid en onveiligheid op haar kantoor. Het commitee slaagt er niet in een heldere kijk te krijgen op de zaak.

Inkaar op IMDB

Score: 6 van de 10

At a leading ad agency, the battle for the top job between Rahul Verma, the advertising CEO, and Maya Luthra, his ambitious protégée, takes an ugly turn when Maya files a sexual harassment complaint against Rahul.

Acteurs in Inkaar

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals Inkaar

Rustom

Rustom

(2016)

Drishyam

Drishyam

(2015)

Umrika

Umrika

(2015)

Queen

Queen

(2014)

The Affair

The Affair

(2018)

Mary Kom

Mary Kom

(2014)

Rangoon

Rangoon

(2017)

Shaitan

Shaitan

(2011)

Iris

Iris

(2016)

Pink

Pink

(2016)

Mostly Sunny

Mostly Sunny

(2016)

Azhar

Azhar

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Control Z
Als een hacker de geheimen van leerlingen begint bloot te geven aan de hele school, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía eraan om hem/haar te ontmaskeren.
Blood & Water
Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.
Sweet Magnolias
Goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue helpen elkaar terwijl ze een balans moeten vinden tussen relaties, familie en carrières in het zuidelijke stadje Serenity.
Dérapages
De 57-jarige werkloze Alain Delambre reageert op een aanlokkelijke vacature. Maar het loopt lelijk uit de hand als hij beseft dat hij een pion is in een wreed spel.
Chichipatos
Een onhandige goochelaar haalt de truc van zijn leven uit: per ongeluk een gezochte crimineel laten verdwijnen tijdens een politie-inval. Daarvoor zal hij moeten boeten.