Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Inside Bill's Brain: Decoding Bill Gates

Bill Gates bajo la lupa
Tv-serie, 2019
Inside Bill's Brain: Decoding Bill Gates
Kruip in het hoofd van Bill Gates als hij vertelt over de mensen die hem beïnvloedden en de ambitieuze doelen die hij nog probeert te bereiken.
De tv-serie Inside Bill's Brain: Decoding Bill Gates is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Inside Bill's Brain: Decoding Bill Gates is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Inside Bill's Brain: Decoding Bill Gates op IMDB

Score: 8,4 van de 10

A documentary that tells Bill Gates' life story as he pursues solutions to some of the world's most complex problems.

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Frans;Turks;Spaans (Spanje);Duits
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals Inside Bill's Brain: Decoding Bill Gates

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Babies
Van aanleg tot opvoeding. Een docuserie over baanbrekende wetenschap die laat zien hoe baby's tijdens hun eerste jaar het leven ontdekken.
Gentefied
Als hun buurt in LA begint te veryuppen, halen de Morales het onderste uit de kan om hun opa's tacotent te redden – en hun eigen dromen te verwezenlijken.
Love Is Blind
Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten.
Who Killed Malcolm X?
Tientallen jaren na de moord op de Afro-Amerikaanse leider Malcolm X begint een activist aan een complexe missie om de waarheid uit naam van gerechtigheid te vinden.
Locke & Key
Drie kinderen verhuizen na de moord op hun vader met hun moeder naar het landhuis van zijn familie. Ze vinden magische sleutels die naar krachten – en geheimen – leiden.