Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Inside Bill's Brain: Decoding Bill Gates

Bill Gates bajo la lupa
Tv-serie, 2019
Inside Bill's Brain: Decoding Bill Gates
Kruip in het hoofd van Bill Gates als hij vertelt over de mensen die hem beïnvloedden en de ambitieuze doelen die hij nog probeert te bereiken.
De tv-serie Inside Bill's Brain: Decoding Bill Gates is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Fascinerende inkijk in de denkwereld van een icoon door Oscar-winnaar Davis Guggenheim ('An Inconvenient Truth'). Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Inside Bill's Brain: Decoding Bill Gates is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Inside Bill's Brain: Decoding Bill Gates op IMDB

Score: 8,4 van de 10

A documentary that tells Bill Gates' life story as he pursues solutions to some of the world's most complex problems.

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Frans;Turks;Spaans (Spanje);Duits
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals Inside Bill's Brain: Decoding Bill Gates

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Robert Downey Jr. brengt hulde aan zijn overleden vader in deze documentaire over het leven en de veelzijdige carrière van baanbrekend filmmaker Robert Downey Sr.
Le Masque
Aan de hand van interviews met zijn handlangers en slachtoffers wordt onderzocht hoe een meesteroplichter de Franse elite miljoenen euro's afhandig maakte.
Snack VS. Chef
Twaalf chefs strijden om een prijs van 50.000 dollar door hun kennis van voeding aan te boren om klassieke snacks na te maken en vervolgens een nieuwe snack te bedenken.
Take Your Pills: Xanax
Wat een geneesmiddel is voor sommigen, is een vloek voor anderen. In deze onthullende documentaire worden vaak voorgeschreven angstremmers onderzocht door patiënten en experts.
Romesh Ranganathan: The Cynic
In zijn geboortestad Crawley in Engeland vertelt Romesh Ranganathan over veganisme en zijn kinderen. Ook licht hij alvast een tipje van de sluier van zijn comedyspecial op.