Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Insidious: Chapter 3

La noche del demonio: Capitulo 3
Film, 2015, 97 minuten
Insidious: Chapter 3
Als de helderziende Elise Rainier met tegenzin een tiener helpt contact te zoeken met haar overleden moeder, laat ze onbedoeld een demon vrijkomen die het meisje kwelt.
De film Insidious: Chapter 3 is uitgebracht in 2015 en duurt 97 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is IJzingwekkend, Eng, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Insidious: Chapter 3 op Moviemeter

Score: 2,83 van de 5

Het verhaal speelt zich af voor de gebeurtenissen rondom de familie Lambert. Na enige aarzeling besluit helderziende Elise Rainier (Lin Shaye), die het vermogen heeft om contact te leggen met de doden, een tienermeisje te helpen dat doelwit blijkt te zijn van een bovennatuurlijke entiteit.

Insidious: Chapter 3 op IMDB

Score: 6,1 van de 10

After trying to connect with her dead mother, teenager Quinn Brenner, asks psychic Elise Rainier to help her, she refuses due to negotiate events in her childhood. Quinn starts noticing paranormal events happen in her house. After a vicious attack from a demon her father goes back and begs Elise Rainier to use her abilities to contact the other side in hope to stop these attacks by this furious demon content for a body.

Trailer

Acteurs in Insidious: Chapter 3

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Insidious: Chapter 3

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bad Habits
Een man neemt zijn beste vriend mee naar de kennismaking met de intimiderende familie van zijn vriendin, die enger blijkt te zijn dan hij zich had voorgesteld.
The Jonestown Haunting
Een overlevende van de Jonestown tragedie keert 10 jaar later terug naar de plek en stelt vast dat het oude huis van de sekte een broedplaats voor het bovennatuurlijke is geworden.
Cult of Chucky
Nica Pierce begint te twijfelen aan het bestaan van Chucky na een reeks moorden in de psychiatrische inrichting waar ze is opgenomen.
El Dorado
Een Blues Brothers tribute band gaat op pad om op te treden op het Eldorado festival. Als ze de stad naderen, ontmoeten ze de sadistische inwoners.
Hellhole
Een politieagent doet in 1987 in Polen onderzoek naar mysterieuze verdwijningen, infiltreert in een afgelegen klooster en ontdekt een duistere waarheid over de geestelijken daar.