Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Instant Hotel

Tv-serie, 2019
Instant Hotel
Teams van Australische huiseigenaren strijden om de titel Beste Instant Hotel door bij elkaar te overnachten en hun ervaring te beoordelen.
De tv-serie Instant Hotel is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor alle leeftijden.Deze tv-serie is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Instant Hotel op IMDB

A reality television series which began airing on the Seven Network, Australia and now a Netflix original series. The series follows homeowners who have transformed their homes into hotels ...

Acteurs in Instant Hotel

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans (Spanje);Nederlands;Engels

Meer zoals Instant Hotel

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Viking Wolf
Nadat ze getuige is geweest van een gruwelijke moord op een feestje in haar nieuwe stad, krijgt een tiener vreemde visioenen en bizarre verlangens.
True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.
Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.
Class
Drie studenten uit een arme buurt gaan naar een exclusieve middelbare eliteschool in Delhi waar duistere geheimen en geruchten uiteindelijk tot moord leiden.