Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Interior Design Masters

Tv-serie, 2019
Interior Design Masters
Aspirant-interieurontwerpers transformeren diverse ruimtes van shabby tot prachtig terwijl ze strijden om een topcontract bij een chic hotel in Londen.
De tv-serie Interior Design Masters is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Jade Jagger, Matthew Williamson en anderen vormen de jury met Michelle Ogundehin, ex-redacteur van ELLE Decoration. Geschikt voor alle leeftijden.Deze tv-serie is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Interior Design Masters op IMDB

Score: 6,5 van de 10

Interior designers compete for a life-changing design contract and opportunity to work with a prestigious commercial client.

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Interior Design Masters

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Iron Chef: México
In deze kookwedstrijd nemen ervaren professionals het op tegen drie van de beste Mexicaanse chef-koks om de mythische katana en de titel Legendary Chef te winnen.
Designing Miami
Ray en Eilyn Jimenez combineren hun huwelijk en hun bedrijf perfect met elkaar. Beide interieurontwerpers richten huizen in voor chique klanten in Miami.
¿A quién le gusta mi follower?
Drie succesvolle influencers coachen elk een volger bij het filteren van hun potentiële dates in de hoop hun digitale likes te kunnen in inruilen voor echte liefde.
Dated and Related
Alleenstaande broers en zussen helpen elkaar bij het zoeken naar hun soulmate en hopen liefde te vinden (en misschien 100.000 dollar te winnen) in een luxe villa.
Buy My House
Huiseigenaren uit de hele VS zetten hun huizen te koop bij vier ervaren vastgoedbeleggers in de hoop ter plekke een baanbrekende deal te sluiten.