Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Internet Famous

Film, 2016, 87 minuten
Internet Famous
In deze comedy zijn vijf internetberoemdheden op weg naar een wedstrijd waarin een van hen een eigen televisieserie kan winnen.
De film Internet Famous is uitgebracht in 2016 en duurt 87 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Bui­te­nis­sig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Internet Famous op Moviemeter

Het internet brengt tegenwoordig de nieuwe beroemdheden. Vijf van deze 'internetsterren' zijn op weg naar een bijzonder soort wedstrijd. Een waar door winst hun roem nog meer zal stijgen. De winnaar van de wedstrijd zal namelijk zijn of haar eigen televisieserie krijgen. De grote vraag is echter of ze wel voldoende talent bezitten.

Internet Famous op IMDB

Score: 3,6 van de 10

The Internet has given them fame. A talent contest could make one of them a superstar. If only they had any talent.

Trailer

Acteurs in Internet Famous

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Turks;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Internet Famous

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.