Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Into the Inferno

Documentaire, 2016, 107 minuten
Into the Inferno
Met impressionante beelden van uitbarstingen en lavastromen toont regisseur Werner Herzog ons de brute kracht van vulkanen en hun betekenis voor inheemse spiritualiteit.
De documentaire Into the Inferno is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 107 minuten. Deze meeslepende documentaire van regisseur Werner Herzog toont de geologische en culturele impact van vulkanen. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Into the Inferno is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Into the Inferno op Moviemeter

Score: 2,9 van de 5

Regisseur Werner Herzog reisde de hele wereld rond om de impact van vulkanen op geologie, de maatschappij en onze verbeelding te onderzoeken. Hij wordt hierbij bijgestaan door vulkanoloog Clive Oppenheimer. Ze bezoeken de meest bijzondere vulkanen in Indonesië, Ethiopië, IJsland en Noord-Korea. Op deze gevaarlijke missie ontmoeten ze mensen die vrijwillig in de schaduw van deze potentieel dodelijke en onvoorspelbare buren wonen en ze praten met wetenschappers.

Into the Inferno op IMDB

Score: 7,2 van de 10

Into the Inferno is a movie starring Werner Herzog, Maurice Krafft, and Clive Oppenheimer. An exploration of active volcanoes around the world.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Duits
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Into the Inferno

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.
Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.